۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵
کد خبر: ۷۸۴۸۵۱
نماینده ولی فقیه در کاشان:

بعد از رسیدن به فتح باید شاکر خدا بود

بعد از رسیدن به فتح باید شاکر خدا بود
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی در واکنش به پیروزی ملت ایران بر دشمن متجاوز رژیم صهیونیستی گفت: باید نسبت به نعمت‌هایی که خداوند به ملت ایران و همه آزادی‌خواهان جهان داده است شکرگذار باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی پیش از ظهر امروز در آغاز درس فقه که در حسینیه حضرت علی‌اکبر(ع) برگزارشد گفت: وظیفه ما بعد از رسیدن به فتح، سبحان الله، الحمدالله و استغفار و شکر خدا است.

وی، افزود: خداوند متعال را باید از نقض ها منزه بدانیم و تمام قصور را متوجه خودمان دانسته و از همه کمبودها و تقصیرها به درگاه الهی استغفار کنیم.


حجت الاسلام والمسلیمن حسینی در ادامه با قرائت سوره مبارکه نصر قرآن گفت: وظیفه مردم پس از رسیدن به فتح و پیروزی، سبحان‌الله، الحمدالله، استغفار و شکر کردن بر خداوند متعال است.

نماینده ولی فقیه در کاشان پیروزی ملت ایران در برابر دشمن متجاوز را به ملت و رهبرمعظم انقلاب تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد استقامت ملت قهرمان ایران در برابر دشمن متجاوز و جنایتکار مقدمه ای برای پیروزی نهایی و ظهور امام زمان(عج) باشد./1307/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات