۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
کد خبر: ۷۸۴۸۷۸

ملت ما هیمنه آمریکا را شکست

ملت ما هیمنه آمریکا را شکست
تبریز- حجت‌الاسلام سرائی در مراسم بزرگداشت شهید حیدریان با انتقاد از غیبت برخی مسئولان در میدان جهاد و حماسه گفت: مردم جلوتر از مسئولان حرکت می‌کنند و از آن‌ها مطالبه حضور دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی زاده سرائی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا، عصر امروز در مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم «عباس حیدریان» با بیان اینکه ملت ایران در پرتو فرهنگ عاشورا به عزت رسیده است، اظهار داشت: امام خمینی(ره) ترس را از دل‌ها زدود و به جای آن روح حماسه و غیرت را زنده کرد؛ او معجزه قرن بود و امروز رهبر انقلاب همان راه نورانی را ادامه می‌دهد.

وی با تأکید بر این‌که مردم ایران در تاریخ بی‌نظیرند، خاطرنشان کرد: این مردم بارها نشان داده‌اند که از مسئولان جلوترند، این مردم گلایه‌مندند؛ می‌پرسند چرا برخی مسئولان حتی در مجالس شهدا حاضر نیستند؟ چرا در بزنگاه‌های تاریخی، صدایی از برخی مدیران شنیده نمی‌شود؟ آیا زمان آن نرسیده که تکلیف خود را با انقلاب مشخص کنند؟

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه عاشورا، جهاد تبیین را بیان بی‌پرده واقعیت‌ها دانست و تصریح کرد: باید بگوییم که ملت ایران هیمنه آمریکا را شکست داده است، امروز ملت‌های آزاده جهان، با ملت ما همدل هستند، چراکه صدای حق از این خاک برخاسته است.

وی با اشاره به توطئه‌های اخیر دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای جمهوری اسلامی، هشدار داد: خیانت همسایگان را رصد می‌کنیم؛ اما دشمن بداند نظام اسلامی در برابر هر توطئه‌ای مقتدرانه خواهد ایستاد، ما به شهید حیدریان‌ها افتخار می‌کنیم و می‌گوییم هر ایرانی باید دیده‌بان نظام اسلامی باشد.

حجت‌الاسلام سرائی در پایان تأکید کرد: پیام محرم پیام ایستادگی است، و عقبه معرفتی ما، عاشورا است ما آمده‌ایم تا پای جان در راه آرمان‌های انقلاب بایستیم و اجازه نخواهیم داد پرچم ولایت زمین بماند.

ارسال نظرات