جنگ اخیر تحمیلی علیه ایران با پیروزی جبهه اسلام پیش میرود

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی امروز در دیدار با سیدرضا طباطبایی سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قم گفت: با توجه به شرایط حساس کشور، نیازمند تلاش همه نهادهای اثرگذار در سرعت بخشیدن به رفع نواقص و حل مشکلات هستیم.
وی جهاد دانشگاهی را یکی از نهادهای اثرگذار در حل مشکلات کشور دانست و افزود: این نهاد علمی و انقلابی کشور می تواند با ظرفیت های اثربخش خود در بخش های مختلف زمینه رشد کشور و حل مشکلات را فراهم کند.
نماینده حضرت آیت الله سیستانی بیان کرد: جنگ اخیر تحمیلی علیه ایران اسلامی اگرچه با پیروزی اسلام به پیش می رود، ولی باید به سرعت با شناخت نقاط ضعف به حل سریع آنها بینجامد.
وی گفت: ضعف تفکر سیستمی و رفع مشکلات درون نهادی از مهمترین و شاخص ترین مشکلاتی است که در مواقع بحرانی خود را به هر شکلی نشان می دهد. ایران باید در همه عرصه ها، ضعف های سیستمی و درون سیستمی خود را به بهترین شکل پوشش دهد. زیرا زمانی که امام علی(ع) ما را به رعایت نظم در امور فرمان می دهد در حقیقت می توان این نظام را با تشکیلات دقیق و صحیح ایجاد کرد.
در ابتدای این نشست نیز سیدرضا طباطبایی سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قم نیز به تشریح فعالیت های این نهاد و پروژه های فناورانه جدید در این واحد پرداخت و بر لزوم بهره گیری از منابع فیض علوم اهل بیت و نهادهای علمی حوزوی در پیش برد امور این مرکز تاکید کرد.