۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۷۸۸۷۶۴
امام جمعه موقت کاشان:

همه افعال خداوند هدفمند است

همه افعال خداوند هدفمند است
کاشان- امام جمعه موقت کاشان از حکمت به عنوان یکی از صفات خداوند نام برد و با بیان اینکه خداوند موجودی است که کار لغو انجام نمی‌دهد، گفت: همه افعال خداوند هدفمند است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار جمعه شب در تفسیر آیه ۱۲ سوره مبارکه اسرا که در مسجد آیت الله رضوی کاشان برگزار شد، گفت: این سوره مبارکه از موضوعات و معارف زیاد اعتقادی، اخلاقی، تاریخی برخوردار است.

وی افزود: این آیه در چنان مرتبه‌ای از عظمت قرار دارد که در روایت آمده است، افرادی که می‌خواهند از اصحاب امام زمان(عج) در زمان ظهور حضرت حضور داشته باشند، این سوره را تلاوت کند و آن را درک کنند و به معارف آن عمل کند.

امام جمعه موقت کاشان گفت: همانگونه که آیه ۱۱ سوره مبارکه اسرا در رابطه با انسان شناسی است، آیه ۱۲ سوره مبارکه اسرا در ارتباط با خدا شناسی است.

وی ادامه داد: قرآن کتاب انسان شناسی و خدا شناسی است و خداوند در آیه ۱۱ سوره مبارکه اسرا ویژگی‌های انسان را بیان کرده است، اما در آیه ۱۲ سوره مبارکه اسرا نیز خودش را معرفی کرده است تا انسان هم خود و هم خدا را بشناسد.

حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: خداوند در این آیه می‌فرماید، ما شب و روز را نشانه‌ای بر وجود، قدرت و صفات خداوند قرار دادیم، از این رو هرآنچه خداوند آفریده، دلالت براصل وجود خدا و صفات خداوند است.

وی از حکمت بعنوان یکی از صفات خداوند نام برد و با بیان اینکه خداوند موجودی است که کار لغو انجام نمی‌دهد، افزود: همه افعال خداوند هدفمند است و برای هر کاری دلیل دارد./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات