۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۷۹۰۳۱۱

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۶/۱۵؛بارش‌های پراکنده در ۴ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۶/۱۵؛بارش‌های پراکنده در ۴ استان
سازمان هواشناسی اعلام کرد:‌ با گذر امواج تراز میانی از نوار شمالی در برخی مناطق اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان افزایش ابر، وزش باد و رگبار روی می‌دهد.

بررسی نقشه‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز با گذر امواج دامنه تراز میانی از نوار شمالی کشور در برخی مناطق اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان در برخی ساعات افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده روی می‌دهد.

فردا و روز دوشنبه در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران ابرناکی، وزش باد و رگبار باران و در ارتفاعات البرز واقع در شرق مازندران و گلستان رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

طی سه روز اخیر وزش باد در نوار شرقی، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز ادامه دارد و در برخی ساعات در شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل خیزش گردوخاک روی می‌دهد.

طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه از میزان وزش باد در نیمه شرقی کشور کاسته شده و در اکثر مناطق کشور جو آرام و پایداری مستقر می‌شود.

در ‌سواحل دریای خزر افزایش نسبی دما پیش‌بینی شده است. همچنین امروز و فردا غرب دریای خزر و طی سه روز آینده خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج می‌شوند.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده 22 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا بین 1 تا 1.5 متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل

منطقه اثر:

شنبه 1404/06/15: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز.

یکشنبه 1404/06/16 و دوشنبه 1404/06/17: مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای هرمزگان و بوشهر، در شرق خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان.

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد قایق‌های صیادی، شناورهای سبک و نیمه‌سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری، کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و سکوهای نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه‌سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم برای فعالیت‌های ساحلی، فراساحلی، سکوهای نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات