۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۲
کد خبر: ۷۹۹۶۱۷

ابطال ۳۴۰۰ معاینه فنی خودرو‌های دودزا/ برخورد با دودزا‌ها شدت گرفت

ابطال ۳۴۰۰ معاینه فنی خودرو‌های دودزا/ برخورد با دودزا‌ها شدت گرفت
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از 614 هزار خودروی دودزا و ابطال بیش از 3400 فقره معاینه فنی از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل از اول آذرماه با اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا، اعلام کرد: از ابتدای سال 1404 تاکنون بیش از 614 هزار فقره اعمال قانون خودروهای دودزا انجام شده که تنها در آذرماه بیش از 6600 فقره اعمال قانون صورت گرفته است. همچنین در همین مدت (ابتدای سال تاکنون) بیش از 3400 مورد ابطال معاینه فنی خودروها انجام شده که بیش از 1000 مورد آن مربوط به آذرماه است.

وی افزود: در طرح جمع‌آوری خودروهای فرسوده و رها شده که از 19 مهر آغاز شده، پلیس با 1435 شهروند تماس گرفته و تاکنون 1187 دستگاه خودروی رهاشده و فرسوده به پارکینگ‌های تهران منتقل شده‌اند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تأکید بر جدیت پلیس در اجرای طرح‌های کاهش آلودگی هوا گفت: از ابتدای سال 1404 تاکنون بیش از 614 هزار فقره اعمال قانون خودروهای دودزا در سطح شهر تهران انجام شده و تنها در آذرماه امسال، بیش از 6600 خودروی دودزا شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شده است.

وی افزود: در همین بازه زمانی، بیش از 3400 مورد ابطال معاینه فنی خودروها صورت گرفته که بیش از 1000 مورد آن در آذرماه و با توجه به طرح اضطرار آلودگی هوا و ابطال معاینه فنی خودروهای دودزا بوده است. این اقدام به‌منظور جلوگیری از تردد خودروهای آلاینده و کاهش سطح آلودگی هوای پایتخت انجام شده است.

موسوی‌پور توضیح داد: خودروهای دودزا به دلیل نقص فنی در موتور یا سیستم سوخت‌رسانی، مقادیر بالایی آلاینده وارد هوا می‌کنند و نقش مهمی در افزایش آلودگی تهران دارند. وی تأکید کرد: حتی اگر خودرویی دارای برگه معاینه فنی معتبر باشد، در صورت دودزا بودن، معاینه فنی آن باطل خواهد شد و مالک موظف است نسبت به رفع نقص فنی اقدام کند.

وی درباره طرح جمع‌آوری خودروهای فرسوده و رهاشده در سطح شهر تهران نیز گفت: این طرح از 19 مهرماه 1404 آغاز شده و تاکنون پلیس راهور با 1435 شهروند برای جابه‌جایی خودروهای رها شده تماس گرفته است. در نتیجه این اقدامات، 1187 دستگاه خودرو فرسوده و رهاشده به پارکینگ‌های تهران منتقل شده‌اند.

موسوی‌پور اضافه کرد: خودروهای رها شده علاوه بر اشغال فضای شهری، در بسیاری موارد منبع آلودگی و تهدیدی برای ایمنی شهروندان هستند؛ به همین دلیل جمع‌آوری آن‌ها یکی از اولویت‌های پلیس راهور در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهری و کاهش آلاینده‌هاست.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات