۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۸۰۳۰۳۵

نشست یاوران نماز منطقه کاشان برگزار شد

نشست یاوران نماز منطقه کاشان برگزار شد
کاشان-نشست یاوران نماز منطقه کاشان با رویکرد توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در سطح مدارس منطقه کاشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمد حسین تواضعی مدیر ستاد اقامه نماز منطقه کاشان در نشست یاوران نماز منطقه کاشان که در حسینیه حضرت علی اکبر (ع) این شهرستان برگزار شد، گفت:این طرح که با هدف ارتقاء معنویت در فضای آموزشی و تقویت ارتباط دانش آموزان با نماز اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر تداوم نشست‌های یاوران نماز منطقه کاشان در طول سال گفت: یاوران نماز به عنوان بازوان قدرتمند ستاد اقامه نماز در منطقه هستند.

مدیرستاد اقامه نماز منطقه کاشان گفت: با توجه به حجم گسترده تهاجم فرهنگی دشمن در بین قشر نوجوان و جوان، لزوم حضور یاوران نماز در مدارس بیش از گذشته ضروری است.

به گفته وی یاوران نماز با حضور خود و تعامل وهمکاری صمیمانه با مدیران مدارس می‌توانند نقش مهم و بسزایی در ترویج و رونق فرهنگ اقامه نماز داشته باشند.

در ادامه بخشی موحد رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان گفت: آموزش و پرورش تمام از تمام توان خود در راستای تقویت یاوران نماز و رفع موانع برای فعالیت یاوران نماز در مدارس استفاده خواهد کرد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات