مدیر موسسه سیره شهداء با اشاره به اینکه طلاب در میدانهای دفاع مقدس، جبهه مقاومت و عرصه های سازندگی حضور موفقی داشتند، اظهار داشت: باید طلاب جوان و فضلای حوزه با انس و معرفتی که با نسل جوان دارند برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی تلاش کنند و راهکار ارائه دهند.
اگر امروزه هدف قیام امام حسین علیهالسلام در راستای تمدنی حسینی و فرهنگی جامعه ساز برای آزادگان عالم مطرح است، مدیون امامین انقلاب هستیم که مساله تبیین هدف سیدالشهدا علیه السلام را برای امت اسلامی عهده دار شدند.
نشست تخصصی بررسی ریشه های کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در اندیشه آیت الله العظمی خامنه ای به مناسبت سالگرد این واقعه تاریخی، با حضور جواد منصوری فرمانده اسبق سپاه و قاسم تبریزی پژوهشگر تاریخ معاصر برگزار شد.
بسیاری از بلاهای زندگی چه بلاهای طبیعی چه بلاهای اجتماعی مثل اختلافات، مثل فسادهای اخلاقی، مثل فسادهای سیاسی اینها همه بلاست. این بلاها موکول است و متوقف است به حرف زدن.
امام خمینی (ره) از آغازین روزهای فعالیت سیاسی خود موضعی قاطع و بیتزلزل در برابر رژیم صهیونیستی اتخاذ کردند، این موضعگیری که بر پایه اصول اسلامی و انسانی قرار داشت نه تنها در دوران مبارزات انقلاب اسلامی بلکه پس از پیروزی انقلاب نیز ادامه داشت و به یکی از ارکان سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تبدیل شد.
حجت الاسلام بابایی با اشاره به روش شناسی رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه پیاده روی اربعین حسینی، گفت: تمامی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی با استناد به قرآن کریم و کتاب وحی است.
جوانان در تاریخ معاصر ایران همواره به عنوان نیروی محرکه اصلی تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شناخته شدهاند و بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی صادر شد بهطور ویژهای به اهمیت و نقش جوانان در پیشرفت کشور پرداخته است.
استاد حوزه علمیه قم با تاکید براینکه مقام معظم رهبری به عنوان یک حوزوی، مرجع تقلید و رهبر دینی جامعه بیانیه گام دوم انقلاب را تنظیم کردند، گفت: قطعاً و یقیناً سربازان و پیروان ایشان باید بیشترین اهتمام را در عملی کردن این بیانیه داشته باشند.