سرّ شکستناپذیری راهبرد نظامی ایران
به گزارش خبرگزاری رسا، انقلاب که پیروز شد سران ارتش شاه به دلیل کشتار بیرحمانه مردم در شهرها در جریان تظاهرات مسالمتآمیز، عادلانه محاکمه و به دار مکافات آویخته شدند. این جمله معروف که «ما کشتیم شما هم بکشید» ترجیع بند دفاعیات برخی از سران ارتش بود.
بدنه ارتش به مردم وفادار ماند و فرماندهان میانی با سران همراهی نکردند لذا ارتش به مردم پیوست، اما سازه اصلی فرماندهی از بین رفته بود. در این گیرودار دولت موقت، خدمت سربازی را از دو سال به ۱۸ ماه کاهش داد این در حالی بود که صدام در عراق نیروهای ذخیره را هم به خدمت فرا خوانده بود. بگو مگو در دولت موقت سر این بود که ما نیازی به هواپیمای اف ۱۴ نداریم، چون در اندیشه حمله به هیچ کشوری نیستیم.
در همین حال و هوا بودیم با آنکه هنوز یکسال ونیم از عمر انقلاب نگذشته بود، از زمین، هوا و دریا مورد حمله قرار گرفتیم و در همان دقایق اولیه حمله ۱۲۰۰ کیلومترمربع از خاک عزیز میهنمان زیر چکمه ارتش متجاوز عراق که از سوی آمریکا و شوروی حمایت لجستیک میشد رفت و به تصرف دشمن درآمد.
برخی کشورهای عربی هم در این تجاوز هم کمک مالی کردند و هم سرباز فرستادند. مظلومان عالم، شیفتگان انقلاب اسلامی و مردم آزاده جهان میدانستند ملت ایران در این تهاجم بیرحمانه و سبوعانه مظلوم واقع شده است لذا حق دارد به هر وسیله ممکن از خود دفاع کند.
آن هنگام که حتی یک متر سیمخاردار هم دنیا مجاز نبود به ما بفروشد، فهمیدیم باید برای دفاع به ملت خود، به اراده ارتش و سپاه و هوشمندی و دانش دانشمندان خود متکی باشیم و از دفاع مقدس فرصتی بسازیم تا ارتش و سپاه اسلام را به استطاعتی برسند که هیچ قدرت منطقهای و جهانی نگاه چپ به ایران نکند.
از آن تهاجم وحشیانه بیش از ۴۰ سال است میگذرد. اکنون با مدد الهی و اراده پولادین فرزندان رشید این ملت به درجهای از آمادگی و بازدارندگی رسیدهایم که اگر دشمن به یک وجب از خاک، یا آب یا آسمان ایران نزدیک شود بیتردید با برخورد سخت مواجه خواهد شد.
از این بالاتر اگر در هر کشوری از منطقه بوی توطئه نظامی علیه ملت ایران به مشام برسد دشمن را در مبداء تنبیه میکنیم. وقایع سوریه و عراق و شکلگیری توطئهآمیز داعش نشان داد ارتش و سپاه ایران با احدی شوخی ندارد، آنها اراده کنند در زدن ضربه تردید نمیکنند.
رژیم صهیونیستی دشمن دیرینه اسلام و ایران در جنگهای نیابتی حزبالله و حماس بارها زیر ضربات تنبیهی ایران قرار گرفته است. اکنون از ارتش شکستناپذیر آن در سالها ۱۹۶۷ چیزی جز چند تانک و توپ قراضه باقی نمانده است که بتواند در برابر سپر موشکی حزبالله و حماس بیش از دو ساعت تاب آورد.
از آغاز حمله ارتش بعث به ایران اسلامی نزدیک به ۴۰ سال است میگذرد باید دید کجا بودیم، الان کجا هستیم و چگونه، چرا به این درجه از بازدارندگی رسیدهایم.آیتالله خامنهای جزء معدود علمایی بود که قبل از انقلاب علاوه بر مبارزه علنی در منبر و محراب علیه شاه با گروهها و جوانان که دستی در مبارزات مسلحانه داشتند در ارتباط بودند. حساب و کتاب مبارزات چریکی سالهای ۵۰ به بعد را داشتند و حتی قبل از آن در جریان ترور منصور با اصلیترین کادرهای مؤتلفه اسلامی در ارتباط بودند.
شورای انقلاب که تشکیل شد کارهای مهم شورا بین اعضای اصلی تقسیم شد سهم آیتالله خامنهای در این تقسیم کار حوزه دفاعی، امنیتی و نظامی بود.
۲۹ تیرماه ۱۳۵۸ که دولت موقت و شورای انقلاب در هم ادغام شدند مسئولیت آیتالله خامنهای معاونت وزارت دفاع در امور انقلاب و سرپرستی سپاه پاسداران شد و به عضویت کمیسیونی از وزیران امنیتی در آمد و مسئولیت کلیه امور انتظامی و نظامی و امنیتی از جمله بحرانهای گنبد، کردستان و خوزستان وسیستان و بلوچستان را به عهده گرفت. او شجاعانه در برابر منافقین که دنبال انحلال ارتش بودند ایستاد.
وقتی هم در مجلس اول به عنوان نماینده تهران انتخاب شد به کمیسیون امور دفاعی رفت و به عنوان ریاست کمیسیون هم برگزیده شد. بعدها که شورایعالی دفاع ملی شکل گرفت به عنوان ریاست این شورا انجام وظیفه میکرد و امام (ره) او و چمران را به عنوان مشاور و نماینده خود در شورایعالی دفاع منصوب فرمودند.
وقتی صدام به ایران حمله کرد او اولین کسی بود که مأمور شد یک گزارشی از ابعاد و اکناف این حمله و چگونگی برخورد با متجاوز را تهیه کند او شجاعانه در جلسه ستاد مشترک ارتش این ماموریت را پذیرفت و هشت ماه اولیه نبرد ملت ایران در دفاع مقدس وی در جبهههای مختلف نبرد حضور یافت و در تشجیع و تقویت روحیه رزمندگان و انسجام عملیاتهای نظامی و جنگهای نامنظم مشارکت داشت، هفتهای یک روز به تهران برای ایراد خطبه میآمد و بقیه روزهای هفته که هر ساعت و دقیقهاش خوف و خطر کشته شدن بود در جبههها به سر میبرد.
از سال ۶۰ تا ۶۴ که تحولات بزرگی در جبههها پدید آمد او رئیس جمهور و رئیس شورایعالی دفاع بود که اغلب سرزمینهای اشغالی را در همین برهه از دشمن پس گرفتیم.
پس از خاتمه جنگ و اعلام رهبری ایشان توسط خبرگان در مقام فرمانده کل قوا لحظهای از خودکفایی در آموزش نظامی، خودکفایی در تسلیحات نظامی، تقویت بنیه دفاعی و برقراری نظم و انضباط در نیروهای مسلح مورد غفلت قرار نگرفته است.
تاریخ ایران این پیروزی شگرف را مدیون فردی میداند که ۱۰ سال در زمان امام (ره) همه همتش تقویت اقتدار نظامی ایران بود و پس از امام (ره) ۳۰ سال در این راه خون دل خورد تا ایران را به پایهای از اقتدار نظامی برساند که در تاریخ قبل و بعد از اسلام در ایران بیسابقه است.
امروز استراتژیستهای نظامی جهان از آیتالله خامنهای به عنوان یک مغز متفکر، یک ژنرال نظامی آشنا به آیین نبرد، آشنا به جنگهای متقارن و به ویژه نامتقارن یاد میکنند. دشمن خوب میداند این طرف معادله نبرد فردی نشسته است با عقلانیت سیاسی و نظامی بدون هیچ فعلی که حکایت از ماجراجویی داشته باشد فقط به اقتدار، عزت و امنیت کشور وانقلاب فکر میکند. دنیا خوب میداند در این معرکه نبرد خدا با او و با ملت ایران میباشد و این سرّ شکستناپذیری راهبرد نظامی و امنیت ملی در ایران است. /۱۰۱/۹۶۹/م