۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳
کد خبر: ۷۲۹۸۴۱
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تشریح کرد؛

برنامه های یازدهمین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری

برنامه های یازدهمین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری
آیت‌الله خاتمی از برگزاری یازدهمین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری در ۲ و ۳ اسفندماه خبر داد و به تشریح برنامه های این اجلاسیه پرداخت.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید احمد خاتمی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری برگزار شد اظهار داشت: یازدهمین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری روز سه‌شنبه و چهارشنبه ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.

وی در ادامه افزود: روز پنجشنبه 4 اسفند ماه اعضای مجلس خبرگان رهبری در مرقد مطهر امام راحل حضور پیدا کرده و با آرمان های امام خمینی(ره) تجدید میثاق و با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: شروع جلسه اجلاسیه در ساعت ۸ صبح سه شنبه در ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی خواهد بود و دستور کار اجلاسیه نیز بعد از نطق رئیس مجلس خبرگان رهبری، نطق های پیش از دستور می باشد که حدود 16 نفر به مدت ۱۵ دقیقه صحبت خواهند کرد.

وی در ادامه افزود: انتخاب کمیته ۵ نفره برای تنظیم و پیشنهاد محورهای بیانیه پایانی و انتخابات هیئت رئیسه و کمیسیون ها نیز طبق آیین نامه، هر دو سال یکبار انجام می‌شود که در این دوره نیز در دستور کار می باشد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: از دیگر برنامه های اجلاس -با توجه به دغدغه های نمایندگان مجلس خبرگان نسبت به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم- دعوت از وزیر امور اقتصادی و دارایی برای بیان مسائل و برنامه‌های اقتصادی دولت است و در ادامه نیز چند نفر از نمایندگان خبرگان رهبری هر کدام به مدت ۱۰ دقیقه نظرات خود را مطرح و بیان خواهند کرد.

وی در ادامه افزود: دغدغه مجلس خبرگان رهبری و کاری که قانوناً از دست مجلس خبرگان برمی‌آید، درخواست از مسئولان مربوطه برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی مردم است که در این راه با تمام توان خود گام خواهیم برداشت.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: به حمدالله مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم علیرغم ایجاد محدودیت هایی که ویروس کرونا به وجود آورد، متناسب با وظایف خود برنامه ها و جلسات مناسبی داشته است که از جمله آن جلسات، برگزاری ۱۱ اجلاس رسمی، برگزاری ۱۰ جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون ها، صدور بیانیه ها و اعلام موضع در شرایط مختلف کشور، طرح بررسی و تصویب قانون جدید انتخابات مجلس خبرگان رهبری که طبق اصل ۱۰۸ قانون اساسی صلاحیت این کار بر خود خبرگان رهبری است، می باشد.

وی در ادامه افزود: قانون جدید انتخابات مجلس خبرگان رهبری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و مجلس خبرگان نخستین نهادی است که پس از ابلاغ سیاست های کلی انتخابات از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بلافاصله اقدام کرده و طی چند اجلاسیه ناظر به سیاست‌های ابلاغی و جایگاه ویژه مجلس خبرگان رهبری، قانون جامع و کاملی را با هدف رفع برخی از نواقص و متناسب با شرایط روز در ۷ فصل و ۳۵ ماده و ۲۳ تبصره تدوین و تصویب کرده است که از طریق شورای نگهبان به وزارت کشور ابلاغ شده و در انتخابات آینده نیز ملاک ثبت نام، انجام آزمون علمی و برگزاری انتخابات خبرگان رهبری، قانون جدید محور خواهد بود.

آیت الله خاتمی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد هیئت رئیسه خبرگان رهبری اظهار داشت: هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم تاکنون ۴۰ جلسه و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و نیز ۱۱۷ جلسه داشته است که پس از اغتشاشات اخیر ۴ جلسه ۴ ساعته با حضور وزیر کشور و مسئولان عالی رتبه اطلاعاتی و امنیتی تشکیل شده است که مطالب ارائه شده در قالب جزوات محرمانه به اعضای مجلس خبرگان رهبری تقدیم شده است.

وی در ادامه افزود: اعضای مجلس خبرگان رهبری تعداد ۵۴ موضوع را در کمیسیون سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با حضور مسئولان بررسی کرده است و کمیسیون اقتصادی که از اواسط این دوره شکل گرفت ۱۳ جلسه تشکیل داد و کمیسیون حراست و پاسداری از ولایت فقیه ۳۳ جلسه با ۱۶ موضوع داشت و کمیسیون آیین نامه داخلی نیز ۱۹ جلسه با ۱۱ موضوع، هیئت اندیشه ورز و کارگروه‌های پنج گانه ۱۱۸ جلسه و جلساتی نیز کمیسیون تحقیق که اصل ۱۱۱ قانون اساسی است تشکیل داده است.

حفظ نظام از اوجب واجبات است

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مسائل جاری کشور کشور ابراز کرد: نگاه مجلس خبرگان رهبری این است که حفظ نظام از اوجب واجبات است و همه اعضای آن برای این مطلب تاکید دارند که باید پاسدار نظام اسلامی بود و به سهم خود به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد کسانی با حرکات شیطانی آرزوی آمریکا را برآورده کنند.

وی در ادامه افزود: آرزوی آمریکا که رأس استکبار است، براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد و به صراحت می‌گویم که آمریکا این آرزو را به گور خواهد برد.

آیت الله خاتمی بیان داشت: نظام سلطه در پی براندازی، تجزیه و مقابله با نظام اسلامی ایران و ایجاد ناامنی در کشور است که به حمدالله مسئولان نظام اسلامی نگذاشته و نمی گذارند که دشمنان به آرزوی خود دست پیدا کنند؛ بر این اساس به این باور هستیم که اعتراض حق به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی است و بخشی از آزادی، آزادی در اعتراض است؛ اما اغتشاش در تمام کشورهای دنیا امری مذموم و ممنوع است.

وی در ادامه افزود: هیچ کشوری را در جهان سراغ نداریم که اغتشاش را اجازه داده و با اغتشاشات برخورد نکند؛ به همین خاطر ما نیز در برابر اغتشاشات موضع داشته و آن را ممنوع می دانیم؛ اما در کنار آن حق اعتراض را حق قانونی و شرعی می شماریم.

هدف دشمنان ایجاد خدشه میان مردم و مسئولان است

آیت الله خاتمی ظهار داشت: دشمنان در پی آن هستند که رابطه مسئولان نظام با مردم را خدشه دار کرده و بگویند بین آنان بی اعتمادی حاکم است؛ درحالی که مسئولان کشور مستقیم یا غیرمستقیم منتخب مردم می باشند و اگر دشمنان مردم را قبول دارند باید بدانند که مردم به رئیس جمهور رای داده و وزرای آن نیز به نمایندگان مردم رای اعتماد می دهند.

وی در ادامه افزود: من به صراحت می‌گویم که ما به نقد منصفانه آری می گوییم؛ چراکه نقد منصفانه مایه رشد کشور است؛ اما این که عده‌ای عینک بدبینی زده و هر کاری که مسئولان انجام می دهند را نادرست ببیند، عمل ناشایستی است و با اجتماع فرهیخته و روش فرهیختگان در تنافی است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های دولت و مسئولان در عرصه های مختلف تاکید کرد: مردم در عرصه معیشت در رنج و فشار هستند و از مسئولان می خواهند که با تلاش و کار جهادی بیشتر هر چه زودتر از رنج معیشتی مردم بکاهند.

وی در ادامه با اشاره به کلامی از امام راحل که فرمود «مجلس خبرگان، تقویت رهبری است» بیان داشت: این کلام امام راحل هم می تواند اخبار باشد و هم می تواند انشاء باشد؛ یعنی از مسئولیت های خبرگان رهبری این است که کمک کار ستون خیمه انقلاب باشند؛ البته کمک با دیدن واقع بینانه قضایا است و در نظارت بر مسائل جاری جامعه بر عهدی که خبرگان رهبری در سال ۶۸ با مقام معظم رهبری بستند، پایبند بوده و تنها گزینه رهبری را، شخص رهبر معظم انقلاب اسلامی می دانند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سیاست های نظام اسلامی در عرصه خارجی بیان داشت: در عرصه خارجی سیاست نه شرقی نه غربی سیاست ما است و معنای آن تعامل نداشتن با کشورها نیست؛ چراکه از اول انقلاب با تمامی دنیا بر اساس شعار قرآنی «لا تَظلمون و لا تُظلمون» عمل کردیم و نه ظلم کرده و نه مظلوم واقع می شویم و بر این اساس است که با همه کشورها به جز آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل ارتباط نداریم.

آیت الله خاتمی اظهار داشت: به تعبیر امام راحل آمریکا تا آدم نشده ما نیز با آن ارتباط نخواهیم داشت که البته این شرط همچنان باقی است و تحرکات اخیر آمریکا و نقش آنان در اغتشاشات اخیر کشور نشان داد که آمریکا هنوز آدم نشده و قابلیت ارتباط با نظام اسلامی را ندارد.

ارسال نظرات