۱۶ فروردين ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۲
کد خبر: ۱۰۱۳۰۶
جمعه صورت می‌گیرد؛

تجمع طلاب غیرایرانی در مقابل دفتر سازمان ملل

خبرگزاری رسا ـ طلاب غیرایرانی حوزه علمیه قم در اعتراض به کشتار وحشیانه مسلمانان بحرین در مقابل دفتر سازمان ملل و سازمان کنفرانس اسلامی تجمع می‌کنند.
حضور طلاب غيرايراني در تجمع


داراب سلاجقه، مسؤول روابط عمومی مجتمع آموزش عالی فقه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: طلاب غیرایرانی حوزه علمیه قم در اعتراض به کشتار وحشیانه مسلمانان بحرین از سوی حاکمان فاسد بحرین و عربستان، 19 فروردین‌ماه مقابل دفتر سازمان ملل و سازمان کنفرانس اسلامی تجمع می‌کنند.

وی افزود:  طلاب در این حرکت اعتراضی‌ که با تحصن همراه خواهد بود،افزون بر تجمع مقابل دفتر سازمان ملل متحد، در مقابل دفتر سازمان کنفرانس اسلامی، خبرگزاری الجزیره، سفارت بحرین و سفارت عربستان نیز گردهم‌ می‌آیند.

سلاجقه با بیان این‌که نام‌نویسی از طلاب برای شرکت در این تجمع آغاز شده و محدودیتی برای ثبت‌نام وجود ندارد، گفت: حرکت اعتراضی طلاب غیرایرانی روز جمعه، نوزدهم فروردین‌ماه ساعت 6 صبح از مجتمع آموزش عالی فقه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طلاب غیرایرانی حوزه علمیه قم برای نام‌نویسی و شرکت در این تجمع اعتراضی می‌توانند به مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره)، مجتمع آموزش عالی فقه، جامعه آل البیت و ‌جامعةالعلوم الاسلامیه مراجعه کنند.

سلاجقه یادآور شد: پیش از این نیز شمار زیادی از طلاب غیرایرانی، با برگزاری مراسم راهپیمایی در شهر مقدس قم و با سردادان شعار « مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، مرگ بر آل سعود، مرگ بر آل خلیفه» کشتار مسلمانان بحرین را محکوم و از سازمان‌های بین‌المللی خواستند تا مانع خونریزی در این کشور شوند.

وی همچنین از تهیه طوماری دوازده متری در اعتراض به کشتار وحشیانه مسلمانان از سوی حکام فاسد بحرین و عربستان به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی خبر داد و گفت: هم‌اکنون طلاب غیر ایرانی در حال امضای این طومار هستند. /920/ت302/ع

ارسال نظرات