۰۲ تير ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۵
کد خبر: ۱۰۷۳۷۴
رییس سازمان حج و زیارت استان قم:

عمره گزاران مراقب افراد حاشیه‌ساز باشند

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان حج و زیارت استان قم، با تاکید بر حساسیت‌های موجود بین دو کشور ایران و عربستان، از عمره‌گزاران و زائران بیت الله الحرام خواست با خویشتنداری مراقب افراد مامور شده برای حاشیه سازی باشند.
همايش طلاب و روحانيان عمره‌گزار در قم


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اکبر رضایی، رییس سازمان حج و زیارت استان قم روز پنج شنبه در همایش عمره گزاران حوزه علمیه که با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی برگزار شد، گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری جلسات آموزشی و توجیهی برای عمره گزاران و زائران تصریح کرد: عمره‌گزاران افزون بر شرکت در این همایش باید در دو جلسه آموزشی دیگر که از سوی کاروان های مربوطه برگزار می شود حضور یابند.

رییس سازمان حج و زیارت قم با تاکید بر اینکه زائران باید به ضوابط و قوانین عربستان احترام بگذارند، ابراز داشت: رعایت این ضوابط در اماکن مختلف حرمین شریفین و فرودگاه ها امری ضروری است و تمامی عمره‌گزاران می‌بایست توجه لازم را به این مساله داشته باشند.

رضایی تاکید کرد: با توجه به اینکه افرادی ماموریت دارند در عربستان برای زائران ایرانی حاشیه درست کنند، زائران باید خویشتن‌داری کنند و با عزتمندی از کنار حاشیه سازی عوامل و ایادی مامور شده عبور کنند تا مشکلی برای آنها ایجاد نشود.

رییس سازمان حج و زیارت استان قم گفت: در سفر حج و عمره کتب و جزواتی با اهداف و نیات خاص توزیع می شود که عمره‌گزاران باید مراقب باشند و با سعه صدر از کنار این مسائل عبور کنند.

رضایی با بیان اینکه زائران بیت الله حرام باید با روحانی و مدیرکاروان‌ها همکاری داشته باشند، ابراز داشت: با برنامه ریزی انجام شده بسته های فرهنگی لازم در اختیار آنها قرار می گیرد که این مساله در ارتقای سطح آگاهی عمره‌گزاران مؤثر است.

وی با بیان اینکه زائران بیت الله حرام نسبت به نوشتن سفرنامه اقدام کنند، آنها را به رعایت نظم و انضباط عمومی توصیه کرد و گفت: روحانیان برای مردم الگو هستند و باید بیش از پیش مراقب خود باشند. /924/پ202/ع

ارسال نظرات