با هدف برقراری دوستی میان پیروان ادیان مختلف؛
احداث یک سازمان اسلامی جدید در شمال آمریکا
خبرگزاری رسا ـ سازمان اسلامی جدید در شمال آمریکا با هدف برقراری صلح و ایجاد دوستی در میان پیروان ادیان مختلف و همچنین کمک به جامعه مسلمانان در شهر سانیساید راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از اسلام تودی، سازمان اسلامی ملی جدید به نمایندگی از جامعه مسلمانان در این منطقه راه اندازی شد تا امور مسلمانان را بیش از گذشته مورد توجه قرار داده و همچنین به جذب غیر مسلمانان بپردازد.
هدف از راه اندازی این سازمان، برقراری دوستی بیشتر با سایر پیروان ادیان و برگزاری همایش های گفتگو میان ادیان و دعوت از رهبران یهودی، اسلامی و مسیحی برای شرکت در این همایش ها است.
انجمن مسلمانان شمال آمریکا قرار است نخستین همایش بزرگ خود را با عنوان صلح برای بشریت تیرماه سال 91 برگزار کند.
انتظار می رود حدود 20 هزار نفر در این همایش شرکت کنند.
لازم به ذکر است، انجمن مسلمانان شمال آمریکا خود را به عنوان یک سازمان دینی، اجتماعی و آموزشی توصیف کرده که نماینده جریان اصلی مسلمانان و صدای خاموش اکثریت مسلمانان شمال آمریکا است./982/ب903/گ
ارسال نظرات