۱۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۴
کد خبر: ۱۴۱۸۶۴
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

روحانیان نیازهای معنوی جامعه را رصد کنند

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: لباس روحانیت نماد شخصیت معنوی و دینی در جامعه است و مردم در حال حاضر به مراتب اعتقاد و ایمان بیشتری نسبت به روحانیان دارند.
روحانیان نیازهای معنوی جامعه را رصد کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام حجت الله فاضلی، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه، امروز در گردهمایی ائمه جماعات و روحانیون مستقر کرمانشاه که در مرکز آموزش مدیریت استانداری برگزار شد، بیان کرد: در عرصه دین هیچ گاه مردم الگویی بهتر از روحانیت نداشته اند و خوشبختانه این مقبولیت و اعتماد روز به روز در حال افزایش است.  

 

وی ادامه داد: عمامه پیامبر بر سر روحانیون به عنوان نماد دین مقدس اسلام است و روحانیون بایستی قداست و احترام به لباس دین را در همه حال رعایت کنند، در گذشته مرسوم بوده است وقتی یک روحانی لباسش کهنه می شد آن را به دور نمی انداخت و در برخی موارد پس از فوت روحانی این لباس مقدس را با وی دفن می کردند.

 

حجت الاسلام فاضلی افزود: در دنیای امروز بزرگ ترین مسأله ای که دنیای استکبار را به چالش کشیده است دین و تفکر اسلام است، بزرگ ترین نقطه تأثیرگذار، ایران اسلامی است، بهترین و بارزترین شاخص مقابله با زورگویان استکبار ولایت فقیه و تأثیرگذارترین قشر، روحانیون هستند.

 

وی گفت: دشمنان از همه توان و امکانات استفاده می کنند تا قداست روحانیت را بزدایند؛ اما خداوند متعال وعده داده است که هیچ گاه چراغ هدایت خاموش نخواهد شد.

 

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه تصریح کرد: لباس روحانیت نماد شخصیت معنوی و دینی در جامعه است و مردم در حال حاضر به مراتب  اعتقاد و ایمان بیشتری نسبت به روحانیون دارند.

 

وی افزود: وظیفه روحانیون و مبلغان در عرصه تبلیغ دین و نشر معارف افزون بر رصد نیازهای جامعه، افزایش و به روز رسانی توانمندی های تبلیغی است.

 

حجت الاسلام فاضلی گفت: اسلام  همواره با مجاهدت روحانیت حفظ شده و اسلام منهای روحانیت همان اسلام آمریکایی و فاقد معنویت است.

 

وی در ادامه با ذکر آمار مساجد شهر کرمانشاه افزود: بیش از 700 روستا در شهرستان کرمانشاه قرار دارد و این در حالی است که در شهرستان کرمانشاه 200 مسجد شهری و روستایی وجود دارد و از این تعداد 108 مسجد شهری هستند، و با مشاهده این آمار مشخص می شود که تا چه اندازه نیاز به احداث مسجد وجود دارد و در این راه نیاز به حرکت های جهادی است.

 

حجت الاسلام فاضلی گفت: مسجد دانشگاه و پایگاه دینی و فرهنگی است، در گذشته مساجد هم دانشگاه بودند و هم حوزه علمیه، هم محل قضاوت بودند و هم محل عبادت و نیز پناهگاه بی کسان بوده است اما متاسفانه امتیازات مساجد به حداقل رسیده و در حال حاضر تنها نماز جماعت در مساجد اقامه می شود و پس از اقامه نماز هم مساجد تعطیل می شوند./967/پ202/س

ارسال نظرات