مدیر کل تبلیغات اسلامی قم:
تربیتشده مکتب عاشورا آمر به معروف و ناهی از منکر است
خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی قم گفت: تربیتشده مکتب عاشورا امر کننده به معروف و نهیکننده از منکر است و با توجه به آموزههای عاشورا تذکر لسانی وظیفه همه مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام عباس اسکندری، مدیر کل تبلیغات اسلامی قم امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س)، گفت: شرکت در مراسم عزاداری تنها برای ثواب آن نباشد، بلکه یکی از اهداف شرکت کردن در این مجالس تعظیم شعائر الهی است.
وی افزود: عزاداران حسینی باید به شعار و مکتب امام حسین(ع) پایبند باشند، باید به حمایت از مظلوم برخاسته و در برابر ظلم سکوت نکنند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم نقش مجالس أباعبدالله(ع) را در ترویج فرهنگ شهادت با اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: نقش فرهنگ ایثار و شهادت باید همیشه بالنده باشد تا هیچ قدرتی جرأت نگاه متجاوزانه به کشور نداشته باشد.
وی بیان داشت: تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در میان ما زنده باشد، اگر همه قدرتهای عالم دست به دست هم دهند جنایتکاران توان تجاوز به ایران را نخواهند داشت.
حجتالاسلام اسکندری ادامه داد: در مکتب عاشورا باید اخلاق، دعا، مناجات و ارتباط با خدا را تمرین کرد و با درس گرفتن از این آموزهها در طول ایام سال باید به این موارد التزام داشت.
وی گفت: برای اقامه نماز برنامهریزیها ویژه داشته باشیم و پیش از رسیدن به سن تکلیف نوجوانان را با نماز آشنا کنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر هنوز در جامعه اسلامی جایگاه خود را نیافته است، ادامه داد: بسیاری از اوقات منکرات جدی در سطوح مختلف جامعه وجود دارد اما کسی اهتمامی به نهی از منکر و امر به معروف نمیکند.
وی اظهار داشت: تربیتشده مکتب عاشورا امر کننده به معروف و نهیکننده از منکر است و با توجه به آموزههای عاشورا بنابراین تذکر لسانی وظیفه همه مردم است.
حجتالاسلام اسکندری خاطرنشان کرد: مراسم عزای أباعبدالله باید بالنده و همراه با توجه به آموزههای عمیق عاشورا باشد.
وی اضافه کرد: در ایام محرم مبلغانی به نقاط مختلف کشور اعزام میشوند و مجالس أباعبدالله را گرم و پرشور برگزار خواهند کرد و مشکلاتی که در جامعه مطرح است بر مجالس أباعبدالله سایه نمیاندازد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم بیان کرد: دستاندرکاران نظم، انضباط و رعایت اصول و موازین و شرایط جامعه را در نظر بگیرند تا بتوانند مانند همیشه دشمنان را ناامید و دوستان را امیدوار کنند.
وی ادامه داد: برای محرم و عاشورا معادلسازی نکنیم، هیچ مراسمی مانند عاشورا برگزار نمیشود
حجتالاسلام اسکندری یادآور شد: گاهی اوقات بر اساس سلیقه مناسبتها زیادی را برای عزاداری وضع میکنیم،نباید با بسیار شدن این مناسبتها محرم و عاشورا کمرنگ شود.
وی گفت: مراسم عزاداری در محرم و عاشورا مردمی است و نباید از این امر منحرف شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم در پایان گفت: نمادها و تصاویر به کار گرفته شده از سوی هیأتهای عزاداری امام حسین(ع) باید در شأن اهلبیت(ع) باشد، البته خوشبختانه در چند سال اخیر رعایت این نکته در هیأتهای مذهبی دیده میشود./914/پ202/ج
ارسال نظرات