۲۳ آذر ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۲
کد خبر: ۱۴۹۸۵۸
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رباط کریم:

ترویج اشرافی‌گری زحمات انقلابیون و شهدا را هدر خواهد داد

خبرگزاری رسا ـ نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رباط کریم دردومین روز از دوره تکمیلی سرگروه های شجره طیبه صالحین و ارتقای عضویت فعال به کادردر رباط کریم بیان داشت: اگر اشرافی گری در یک جامعه به یک سنت تبدیل شود حاصل زحمات کسانی که آن مملکت را به پیروزی در برابر جبهه کفر رسانده‌اند به هدر خواهد رفت.
اشرافي گري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام ابراهیم محمدی ثانی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رباط کریم در دومین روز از دوره تکمیلی سرگروه های شجره طیبه صالحین و ارتقای عضویت فعال به کادر در رباط کریم اظهار داشت: وزیر فرهنگ و ارشاد دولت سابق که از ایران خارج شده است امروز مسأله تحریف قرآن کریم را مطرح کرده است که این نشأت گرفته از کج فهمی‌های سیاسی و بی‌بصیرتی است.

وی ابراز داشت: اگر اشرافی گری در یک جامعه به یک سنت تبدیل شود حاصل زحمات کسانی که آن مملکت را به پیروزی در برابر جبهه کفر رسانده‌اند به هدر خواهد رفت.

نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رباط کریم با اشاره به غلط بودن باورهای عده‌ای مبنی بر این که ارتباط با کشور آمریکا برای ایران مفید است، تأکید کرد: اگر کسی می‌خواهد بداند ارتباط با کشور آمریکا برای ما مفید است به سرنوشت حاکمانی هم‌چون صدام، قذافی و دیگران نگاهی بیاندازد.

وی ابراز داشت: تبلیغات مسموم علیه جبهه حق نقش بسزایی در انحراف مردم دارد از این رو هنگامی که امام علی(ع) در محراب به شهادت رسیدند مردم آن زمان با سؤالاتی هم چون مگر علی(ع) هم نماز می‌خواند دچار واهمه‌ای عجیب شده بودند، که این بیان‌گر تبیلغات جبهه کفر بود.

حجت الاسلام محمدی ثانی در پایان و در پاسخ به سؤالی مبنی براین که اگر ولایت فقیه امروزی همان ولایت رسول الله(ص) است چرا همه احکام الهی اجرا نشده است؟ تصریح کرد: در زمان پیامبر اسلام(ص) نیز همه مباحث دینی اجرا نشد به سبب این که در هر زمانی دشمنان اسلام وجود داشتند و این امر واضح است که امروز هم دشمنان اسلام کمتر از صدر اسلام نیستند./957/پ202/ص

ارسال نظرات