۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۳
کد خبر: ۱۵۱۶۴۴
با معرفی مقالات برتر؛

همایش اندیشه های راهبردی زن و خانواده در اسلام به کار خود پایان داد

خبرگزاری رسا ـ همایش اندیشه های راهبردی زن و خانواده در اسلام با محوریت الگوی زندگی اسلامی با معرفی مقالات برتر در اهواز به کار خود پایان داد.
همایش اندیشه های راهبردی زن و خانواده در اسلام به کار خود پایان داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، همایش اندیشه های راهبردی زن و خانواده در اسلام با محوریت الگوی زندگی اسلامی، صبح امروز با حضور فرهیختگان و نخبگان حوزوی و دانشگاهی در سالن آمفی تئاتر شهید مطهری دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

در بخش نخست این همایش حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی، رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های خوزستان با گرامی داشت حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت، این حماسه را حرکتی مبتنی بر دین باوری و ایمان ملت ایران عنوان کرد و گفت: خروش 9 دی به سبب دین محوری این حماسه باعث ماندگاری و جاودانگی خروش ملت ایران در تاریخ شد و باید از این فرصت استفاده کرد تا این حماسه را به نسل های آینده انتقال دهیم.

بخش دیگر این همایش اختصاص یافت به ارائه مقالات برتر از سوی فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی که در این مقالات جایگاه زن و خانواده، حجاب و عفاف و عدالت جنسیتی در اسلام مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.

براساس این گزارش مقالات این همایش در دو بخش الگوی زندگی اسلامی و عدالت جنسیتی اعلام شده است که در بخش الگوی زندگی اسلامی ایرانی موضوعات «جایگاه، اهمیت و مفهوم سبک زندگی»، «نقش زن، خانواده و جامعه در شکل‌گیری سبک زندگی اسلامی- ایرانی»، «بایدها و نبایدهای سبک زندگی»، «تعامل و سلامت خانوادگی»، «تأثیر رسانه‌ها در الگوسازی و سبک زندگی»، «آسیب‌شناسی سبک زندگی در قومیت‌های مختلف استان خوزستان» قرار گرفته اند.

«زن، معنویت، حفظ عفت و حیای فردی، اجتماعی و ارتباط آن با سبک زندگی»، «تعداد فرزندان و تعدد زوجات در الگوی زندگی اسلامی- ایرانی با محوریت مسائل استان خوزستان»، «جایگاه آموزش و اشتغال زنان در سبک زندگی اسلامی- ایرانی» و «نقش خانواده‌های خوزستانی در بحران‌های مختلف (جنگ تحمیلی، تحریم‌های اقتصادی، بیکاری)» از دیگر موضوعات مقالات در بخش الگوی زندگی اسلامی ایرانی است.

در محور عدالت جنسیتی نیز موضوعاتی با عناوین «بررسی عدالت جنسیتی و تساوی حقوق زن و مرد، دیدگاه علوم نظری به عدالت جنسیتی، تفاوت عدالت جنسیتی یا برابری جنسیتی در عرصه‌های فرهنگی،‌ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی، عدالت جنسیتی و نقش رسانه‌ها، قانون، دستگاه‌های اجرایی و عوامل فرهنگی و اجتماعی، عدالت جنسیتی و سلامت و بهداشت جسمی و روانی زنان استان خوزستان به چشم می خورد.

جایگاه حکومت و قانون در بهبود عدالت جنسیتی در استان خوزستان(مزایا و خلأها)، راهکارهای کاهش آسیب‌‌های اجتماعی در حوزه مسائل جنسیتی در استان خوزستان و تأثیر آموزه‌های دینی در بهبود عدالت جنسیتی اقوام مختلف در استان خوزستان از دیگر عناوین محور عدالت جنسیتی به شمار می روند.

گفتنی است در این همایش که از سوی دفاتر استانی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های خوزستان برگزار شده است از 11 مقاله برتر تقدیر به عمل آمد./9461/پ202/ب 

ارسال نظرات