ویژگی های فتنه آینده از نظر آیت الله علم الهدی
آیتالله علمالهدی با بیان این مطلب ابراز داشت: بعد از آزمایش دو نوع طلا خارج میشود که یک نوع آن طلای بیغش است که خاصیت پایداری در برابر عوامل طبیعی را دارد و بههیچوجه فاسد نمیِشود بهطوریکه اگر قرنها هم زیر زمین بماند، جلا و زیبایی خود را از دست نداده و ماهیتش تغییر نمیکند.
امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه نوع دیگر طلای مورد آزمایش قرارگرفته دارای غش است و آلودگی آن معین شده، اظهار داشت: در آیات 217 و 218 سوره بقره خداوند نتیجه فتنه را تصویر میکند و میفرماید فتنه از کشتار بدتر است.
وی ادامه داد: علامه طباطبایی در تفسیر المیزان درباره این آیه میگوید در کشته شدن، زندگی دنیا از بین میرود اما در فتنه دنیا و آخرت به انهدام میگراید.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه مسله تقابل با فتنه و انحراف سابقه پنجاه ساله دارد و از ابتدای نهضت و قیام امام خمینی(ره) فتنه و انحراف به سراغ انقلاب آمد عنوان کرد: منافقین از ابتدا افراد فاسدی نبودند بلکه جوانان متدین درون مساجد بودند که به عشق امام(ره) با طاغوت مبارزه میکردند اما از تحت تربیت روحانیت خارج شدند.
امام جمعه مشهد ابراز داشت: گاهی شرارههای آتش فتنه چنان درخت انقلاب را میگیرد که انسانهای ذیقیمتی که نقش فوقالعادهای در جریان انقلاب داشتهاند، سقوط میکنند.
وی اظهار داشت: گاهی شراره آتش فتنه که انحراف است، آنچنان بالا میگیرد که مقام والای مرجعیت در این عرصه ریزش و سقوط میکند بهطوریکه در طول انقلاب اسلامی سقوط دو مرجع تقلید را داشتهایم.
آیتالله علمالهدی عنوان داشت: آیتالله مهدوی کنی میگوید در یکی از جلسات شورای انقلاب بازرگان گفت شما علما با شاه جنگیدید و نظام طاغوت را شکست دادید اینک به مساجد و مدارس بروید و منبر رفته و روضه بخوانید و بگذارید ما کشور را اداره کنیم که من به ایشان گفتم یادت هست در مراسمی که آیتالله طالقانی باحضور علما در مسجد هدایت برگزار کرد شما بهعنوان سخنران گفتید آقایان اسلام اقتصاد، مدیریت و حقوق دارد؟
امام جمعه مشهد با تأکید بر اینکه تنها چالش فتنهگران ولایت و رهبری است، اظهار داشت: نتیجه فتنه و انحراف این است که فتنهگران بر گرده مردم مسلط میشوند و همچنین بهخوبی میتوانند کامجویی کنند و کسی جلودارشان نیست.
وی فتنه را دارای خاصیت زاد و ولد ارزیابی کرد و بیان داشت: اینطور نیست که فتنه پیش بیاید، ما بر آن پیروز بشویم و از بین برود بلکه زاد و ولد میکند و فتنه امروز تازه نیست و زاد و ولد فتنه 88 است.
آیتالله علمالهدی اوجگیری فتنه را در زمانی که بنای مقابله با رهبری و ولایت گذاشته میشود دانست و گفت: در جریان اصلاحات، آقای خاتمی و موسوی باهم قرار گذاشتند که هرکدام آمدند، دیگری کاندیدا نشود سپس موسوی با لوموند مصاحبه و طی آن برای ریاست جمهوری شرایطی را بیان کرد که خبرنگار از او پرسید قدرت اول در کشور شما رهبری است آن را چه میکنید؟ موسوی جواب داد رییس جمهور مردم را به خیابانها آورده و رهبری را متقاعد میکند درحالیکه اصل 57 قانون اساسی را فراموش کرده است که میگوید قوای سهگانه تحتنظر رهبری اداره میشوند.
امام جمعه مشهد ادامه داد: فتنه 88 با این صراحت وارد میدان شد و ادعای تقلب در انتخابات را کردند که اگر اینطور بود آنها باید با رییس جمهور درگیر میشدند درحالیکه شعار مرگ بر ولایت فقیه میدادند.
وی خارج کردن ولایت از عرصه را هدف مشترک فتنه و انحراف عنوان کرد و تصریح کرد: در طول 34 سال پس از انقلاب اسلامی در کنار وفاداری و پایمردی مردم به انقلاب و رهبری که راهپیمایی روز 22 بهمن تابلوی شفاف و رسای آن بود، این همه فتنه و انحراف را پشتسر گذاشتیم.
آیتالله علمالهدی با اشاره به اینکه نمیشود انسانها را ملاک حق و باطل قرار ،ابراز داشت: در حدیث داریم که فرمودند اسلام نیست مگر با یک رییس یعنی همه باید پیرو یک جریان باشند و اگر کسی بخواهد با جریان، اندیشه و تفکری در برابر مقام معظم رهبری که رییس منحصر به فرد اسلام است قرار بگیرد، این یک جریان انحرافی است.
امام جمعه مشهد افزود: پشتپای مقام معظم رهبری بهاندازه یک سانت فاصلهگرفتن هم باطل است اگرچه آن شخص از سابقهداران در انقلاب باشد.
وی با بیان اینکه در انتخابات سال 92 با فتنهای متفاوت از فتنه 88 روبرو میشویم بهطوریکه فتنهگران با شعار ولایت و اطاعت از آن به صحنه میآیند عنوان کرد: فتنه تازه ساختارشکنی میکند بهاینصورتکه هرچه مقام معظم رهبری میفرمایند، خلاف آن را عمل میکنند و همچنین در مقابل عظمت ولایت دو علم امام خمینی(ره) و امام زمان(عج) را بلند میکنند.
آیتالله علمالهدی انتخابات را دروازه مردمسالاری ولایت دانست و ابراز داشت: جامعه ولایی مانند دژی است که دیوارهای بلند دارد و آن دیوارها همان ولایت هستند که هیچکس نمیتواند از آن بالا برود اما متأسفانه دروازه وسیعی دارد و آن مردم سالاری است و هرکس بخواهد می تواند از آن وارد شود که دقت، بیداری و هوشیاری و حضور نیروهای بیدار بسیار اهمیت دارد.
امام جمعه مشهد بیدارسازی و هوشیارسازی را وظیفه و رسالت امروز نیروهای انقلابی عنوان کرد و بیان داشت: نباید بگذاریم فتنه واقع شود و سپس به مبارزه با آن بپردازیم بلکه هماکنون باید از وقوع آن پیشگیری کرده و علیه کسانی که قصد فتنه کردن را دارند، افشاگری کنیم.
وی عنوان داشت: آیا میتوان گفت کسی که 17 بیانیه صادر کرده، عدهای شعار نه غزه نه لبنان دادهاند او تأیید کرده و کسانی را که پرچمهای امام حسین(ع) را به آتش کشیدهاند مردم خداجو خوانده و بگوییم فقط فریب خورده است.
آیتالله علمالهدی با اشاره به اینکه فتنه و انحراف جریانی است که هیچکس از بستر آن دوباره به بستر اسلام برنگشته است بیان داشت: منافقین، جبهه ملی، نهضت آزادی و بنیصدر به بستر اسلام برنگشتند و کسانی هم که وارد فتنه شدهاند اگر از نیمه راه برنگردند، دیگر برنخواهند گشت.
امام جمعه مشهد ابراز داشت: آنها که در دفاع مقدس زیرباران آتش جلو میرفتند و جان داده و آتش را خاموش میکردند، جهاد بر تنزیل کردند اما امروز نصیب ما جهاد بر تأویل است./956/پ201/ج