۲۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۱
کد خبر: ۱۶۱۸۶۶
رییس جامعةالمصطفی:

فاطمه مرجع علمی و مأوای فکری مسلمانان است

خبرگزاری رسا ـ رییس جامعة‌المصطفی، در آستانه سالروز شهادت یگانه بانوی عالم اسلام، به گوشه‌هایی از فضائل و مناقب بی نظیر صدیقه طاهره فاطمه زهرا(س) پرداخت و گفت: فاطمه زهرا سلام الله علیها مرجع علمی و مأوای فکری مسلمانان است.
حجت الاسلام والمسلمين عليرضا اعرافي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز خبر و اطلاع‌رسانی جامعةالمصطفی، رییس جامعةالمصطفی با اشاره به جایگاه رفیع سیده نساء العالمین گفت: فاطمه(س) هم رتبه ولایت و ائمه هدی است و از جایگاه بلند ولایت برخوردار است و علی‌رغم جوانی همه مراتب ولایی، عرفانی و مدارج معنوی را طی کرده بود و همواره مورد سؤال ابوذر و سلمان و اصحاب بزرگ رسول خدا بود.
وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) از همه فضیلت‌ها و کمالات انسانی و الهی برخوردار بود و در جوانی مادر رسالت و مرجع مؤمنان و زنان آگاه شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی با اشاره به احادیث و روایات از اهل سنت و مجامع شیعه درباره عظمت و جایگاه فاطمه زهرا سلام الله علیها گفت: از انبوه روایات که از این بانوی بزرگ عالم اسلام نقل شده است به خوبی عظمت فکری و معرفتی فاطمه آشکار است.
وی با اشاره به عبادت و نیایش فاطمه زهرا(س) گفت: عبادت و نیایش فاطمه(س) بی‌همتا بود به طوری که وقتی فاطمه در محراب عبادت می‌ایستاد نور عبادتش جهان غیب و ملکوت را روشن می‌کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به موج سخنان فاطمه(س) در خطبه فدکیه و کنارزدن پرده‌های فریب و تزویر، یکی دیگر از فضائل ایشان را محوریت و خط شکنی دانست و تصریح کرد: زمانی که همه به گوشه‌ای خزیده بودند و یا با مکرهای خود درصدد بودند بر نور علی و ولایت و امامت پرده بیافکنند، فاطمه(س) در چنین شرایط بحرانی و بن بست تاریخی تمام پرده ها را کنار زد.
وی با بیان این‌که اگر فاطمه(س) در آن شرایط بحرانی به جامعه بصیرت نمی‌داد چه بسا مسیر تاریخ تغییر می‌کرد تصریح کرد: فاطمه زهرا با مدیریت بی مثال و عظمت فکری خود تمام ابرهای سیاه فتنه را که غرض ورزان ایجاد کرده بودند از آسمان مدینه دور کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی جهالت و نااگاهی جامعه و گم شدن خط ولایت و امامت و حق ضعامت را خطرناک تر از غصب خلافت برشمرد و افزود: فاطمه(س) در آن شرایط در کنار ابعاد معرفتی و مرجعیت فکری و عبادی ، جلوی جهالت بزرگ تاریخ را گرفت.
وی در ادامه با اشاره به آسیب‌های خانواده در جامعه امروز گفت: امروز به دلیل فاصله گرفتن از الگو و اسوه‌های الهی و زندگی با عظمت امیرمؤمنان و حضرت زهرا(س) همواره شاهد رشد اختلافات خانوادگی، طلاق و افزایش سن ازدواج در جامعه هستیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با بیان این‌که روابط همسری را باید در خانه علی(ع) و فاطمه(س) جستجو کرد، تصریح داشت: وقتی روابط علی(ع) و فاطمه(س) ، الگوی روابط زن و شوهر در همه تاریخ است سرمشق قرار دادن آنها در زندگی موجب سعادت می شود.
وی دلیل همه اختلافات خانوادگی، رشد طلاق، بالارفتن سن ازدواج و سست شدن بنیان‌های خانواده را تجمل گرایی، چشم و همچشمی، رقابت‌های ناسالم و توقعات بی جا برشمرد و افزود: اگر خانواده‌ها در روابط خانوادگی علی(ع) و حضرت فاطمه(س) را سرمشق قرار دهند آن وقت خانه آنها خانه تربیت انسان‌های بزرگ می‌شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به افزایش روند سن ازدواج گفت: امروز ایران اسلامی به عنوان تنها پایگاه انقلاب اسلامی و محور ولایت و امامت با افت جمعیت روبه روست و باید با پرهیز از توقعات بی جا و تجمل گرایی و کاهش نرخ مهریه به سمت ازدواج های پایدار و رشد جمعیت تلاش کرد./907/د102/پ
ارسال نظرات