فهم صحیح و عمیق از لذتهای معنوی حلقه مفقوده سعادتطلبی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نور، حجت الاسلام ناصر نقویان، کارشناس و مبلغ حوزوی، امروز در همایش نماز و تأثیر آن در جامعه امروز که در سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی علامه محدث نوری برگزار شد، با بیان این که اگر کسی مطلبی را خودش عمل کند و به زبان عامل گفته شود تأثیرش در مخاطب بیشتر از کسی که می گوید ولی عمل نمی کند خواهد بود، گفت: دنیا مؤسسه کوچکی از همه هستی است که ما در آن زندگی می کنیم.
حجت الاسلام نقویان ادامه داد: اصل خلقت با زیرساختهایی شروع شده است و مهم ترینش آن است که انسان از درون فریاد نماز می کشد و انسان بدون نماز مرده ای محرک است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که نمازی که بخوانیم و اثر لازم را نداشته باشد در عمل مثل نماز نخواندن است، ادامه داد: انسان باید در تلاش باشد تا نماز را به بهترین نحو ممکن بخواند.
وی با تأکید بر این که لذت های مختلفی در زندگی انسان وجود دارد که برای او آرامش بخش است، بیان داشت: وقتی زندگی علامه حسن زاده آملی را مطالعه کنیم می بینیم که بعد از نماز صبح برای علم آموزی می رفتند و در طول سال تنها دو روز تعطیل داشتند که نشان می دهد این انسان بزرگ عاشق علم آموزی بود که توانست به چنین جایگاه والایی برسد.
حجت الاسلام نقویان با اشاره به این که یکی از لذت های مهم ما انسان ها در بودن و نشست و برخاست با بزرگان است، ادامه داد: خداوند منان در قرآن کریم می گوید عالم خانه ای است که به شما اجازه دادم اسم مرا ببرید و در نماز خواندن با من گفت و گو کنید که متأسفانه ما انسان ها به این سمت نمی رویم و روزی متوجه خواهیم شد که دیگر فایده ای نخواهد داشت.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که انسان باید سعی کند تا لذت های معنوی را فهمیده و در این راستا اهتمام ارزنده ای را داشته باشد، گفت: اگر به این امر مهم دست یابیم و رابطه ای عاشقانه را با خداوند منان برقرار کنیم سبب خواهد شد تا به مراتب والا و ارزنده ای برسیم.
حجت الاسلام نقویان ادامه داد: از خداوند منان باید بخواهیم تا مقداری از مزه نماز و رابطه با بزرگان را به ما بچشاند که اگر این مزه را درک کردیم دیگر نماز را رها نکرده و اگر همه هم نماز نخوانند ما با عزمی راسخ نماز خواندن خود را ادامه خواهیم داد./950/پ202/س