۱۴ تير ۱۳۹۲ - ۰۳:۵۹
کد خبر: ۱۷۴۷۸۹
با حضور احمدی نژاد؛

بلوار پیامبر اعظم قم به بهره‌برداری رسید

خبرگزاری رسا ـ بلوار پیامبر اعظم(ص) بزرگ‌ترین بلوار معنوی جهان اسلام با حضور دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران به بهره‌برداری رسید.
مراحل پاياني پروژه بلوار پيامبر اعظم(ص) در قم افتتاح فاز نخست بلوار پيامبر اعظم(ص) در قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، بلوار پیامبر اعظم(ص) بزرگترین بلوار معنوی جهان اسلام پنج شنبه شب با حضور دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران به بهره‌برداری رسید.
در این مراسم آیت‌الله حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه کشور، حجج اسلام والمسلمین سعیدی امام جمعه قم و آشتیانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت‌اسلام میرتاج الدینی معاون پارلمانی رییس جمهور، امیر آبادی نماینده مردم قم در مجلس شواری اسلامی، حجت‌الاسلام آتش زر عضو شورای اسلامی شهر قم، حجت‌الاسلام عرب انصاری معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم، سردار مهدوی نژاد فرمانده سپاه علی‌بن ابی طالب(ع) قم، شهردار و استاندار قم و جمعی از مسؤولان استانی حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی امام جمعه قم در سخنانی با بیان این‌که بلوار پیامبر اعظم(ص) راه ظهور، راه امام زمان(عج) و راه اهل بیت(ع) است، ابراز کرد: امیدوایم مسؤولان به این امر توجه داشته باشند و جهات فرهنگی این طرح را در نظر بگیرند.
وی با تشکر از خدمات همه کسانی که در این پروژه نقش داشتند، افزود: این بلوار حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران را به هم پیوند داده و می‌توان آنرا مسیر ولایت نامید.
دلبری شهردار قم نیز در این مراسم طی سخنانی با تأکید بر این‌که پروژه پیامبر اعظم(ص) یکی از مهمترین و بزرگترین پروژه‌های یک قرن اخیر قم است، گفت: البته افتتاح این پروژه پایان بخشی از این عملیات و شروع بخشی دیگر است که از اهمیت بیشتری برخوردار است.
دلبری با بیان این‌که پروژه پیامبر اعظم(ص) طرحی بزرگ و فراملی است، اظهار کرد: این طرح خدمتی ماندگار و مستمر است که با وجود وقفه‌ای طولانی با لطف امام زمان(عج) و حضرت معصومه(س) پس از هجده سال امشب به بهره‌برداری رسید.
دلبری از همه کسانی که در به ثمر رساندن این پروژه بزرگ نقش داشتند تقدیر و تشکر کرد و گفت:‌ به روح بلند و ملکوتی حضرت آیت الله بهجت(ره) که پیشگام در واگذاری منزل خود که در مسیر این طرح معنوی بود، درود می‌فرستیم امیدواریم زائران و مجاورانی که در این مسیر معنوی قدم می‌گذارند برای همه کسانی که به نحوی در به ثمر رساندن این پروژه نقش داشتند، دعا کنند.
دکتر احمدی نژاد سخنران اصلی این مراسم، پروِژه پیامبر اعظم(ص) را جزء بزرگترین پروژه‌های کشور دانست و ابراز کرد: این پروژه معنوی به طول هفت کیلومتر مسیری را برای سعی مجاوران و زائران حد فاصل حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران که هر دو قطب دلربایی از ملت ایران، موحدان و عدالت طلبان هستند، باز کرده است.
وی با اشاره به اقدامات عمرانی صورت گرفته در قم، تغییرات این شهر را قابل مشاهده دانست و گفت:‌ تغییرات عمرانی و آبادانی قم بسیار سریع است و چهره قم با سال‌های قبل خیلی متفاوت شده و کارهای بزرگی در این شهر انجام شده و می‌شود.
احمدی نژاد با بیان این که قم باید به لحاظ شهری و شهر سازی پیشرفته، آباد، الگو و نمونه باشد، گفت: اندیشه اسلامی در عمل هم نظام اجتماعی، تربیتی، شهرسازی و هم نظام معماری دارد که در قم باید این ها الگو شوند و هر کس که به قم سفر می‌کند یک الگوی عینی و عملی از اندیشه‌های متعالی رهایی بخش و اصیل اسلامی را مشاهده کند.
رییس جمهور با بیان این‌که امروز چشم امید بسیاری از مردم برای معرفی فرهنگ مهدوی به قم دوخته شده است، گفت: معرفی حکومت جهانی و سرشار از عدالت و اندیشه مهدوی ‌ضروری‌تر از همه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی است.
گفتنی است، در پایان مراسم بهره‌برداری از بلوار پیامبر اعظم(ص) رییس جمهور با اهدای لوح، از خدمات و زحمات شهردار و استاندار قم تقدیر و تشکر کرد./927/پ202/ی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۸
؛ من هم خوشحالم و یک زمین دارم پیامبر اعظم نمی دونم کجاست چه جوری پیداش کنم 11577 اصلی 337 فرعی زمین های حاج ابوالفضل تولیت برام میتوانید پیداکنید
0
0