عضو شورای برنامه ریزی حوزه علمیه خراسان تأکید کرد:
قدس قطعه ای از پیکر امت اسلام و خاستگاه انبیا الهی است
خبرگزاری رسا ـ عضو شورای برنامه ریزی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه قدس قطعه ای از پیکر امت اسلام و خاستگاه انبیاء الهی است، گفت: طبق وعدۀ الهی حضرت عیسی(ع) از آسمان به زمین می آید، در نمازی جهانی و بین المللی به حضرت مهدی(عج) اقتدا می کند و قدس نیز از یهودیان پاک می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمد سید آبادی، عضو شورای برنامه ریزی حوزه علمیه خراسان عصر امروز در حرم مطهر رضوی ضمن تأکید بر حضور مردم در راهپیمایی روز قدس، تأکید کرد: قدس قطعه ای از پیکر امت اسلامی و خاستگاه انبیاء الهی است و مسلمانان باید همواره برای آزاد سازی آن تلاش کنند.
وی با بیان اینکه روز قدس جزو عبادت های ماه مبارک رمضان است که امام خمینی(ره) آن را به یادگار گذاشته است، ادامه داد: کمترین کاری که از دست ما بر می ِآید این است که با حضور در راهپیمایی روز قدس حمایت خودمان را از مظلومیت فلسطین و آوارگان فلسطینی اعلام کنیم.
حجت الاسلام سید آبادی خاطرنشان کرد: طبق وعده الهی با ظهور حضرت مهدی(عج)، عیسی بن مریم(ع) نیز از آسمان به زمین آمده و در نماز جهانی و بین المللی ایشان شرکت می کند و هیچ اثری از یهودیان در قدس باقی نمی ماند.
استاد حوزه علمیه مشهد با تأکید بر اهمیت و فضیلت آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: خداوند روز جمعه را در بین روزهای هفته و ماه رمضان را در بین ماه های سال برگزیده است؛ جمعه از اعیاد بزرگ و هفتگی اسلام و دارای عبادتی ویژه یعنی نماز جمعه است و در این میان در کنار هم قرار گرفتن آخرین جمعه ماه رمضان امسال در کنار شب قدر نیز بر اهیمت آن افزوده است.
وی تأکید کرد: جمعه روز ضیافت هفتگی حضرت ولی عصر(عج) است و ما در هر مکانی که باشیم در این روز مهمان ایشان هستیم.
حجت الاسلام سید آبادی ابراز کرد: خداوند نعمت های فراوانی را به انسان عطا کرده و به صورتی که طبق تأکید قرآن شمارش این نعمت ها از توان انسان ها خارج است؛ با این وجود نعمت شنوایی جزو نعمت هایی است که خداوند از آن در قرآن یاد کرده و یادآوری و شکر این نعمت را از انسان طلب کرده است.
عضو شورای برنامه ریزی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه گوش دروازۀ معرفت و آگاهی انسان است، گفت: در معارف اسلامی توصیه شده است تا انسان به ایات الهی و سخنان بزرگان گوش فرا دهد زیرا با این کار شخصیت او کامل شده و معرفت، فکر و اندیشه اش کامل می شود.
استاد حوزه علمیه تأکید کرد: شنیدن موعظه یکی از نیازهای جدی انسان است و انسان در هر مرتبه از علم و مقام که باشد به شنیدن موعظه نیاز دارد.
وی اظهار کرد: از این رو سعی کنید در مجالس موعظه که در مناسبت ها به ویژه در ماه مبارک رمضان برگزار می شود شرکت کرده و خود را در معرض موعظه های الهی، ائمه(ع) و بزرگان و اولیاء دین قرار داده و از آن بهره مند شوید.
حجت الاسلام سید آبادی خاطرنشان کرد: این مجالس به تعبیر پیامبر(ص) مجالس ذکر و باغ های بهشت هستند که باید در آن ها گردش کرد؛ این مجالس و گردهمایی ها که در فرهنگ جامعه ما شکل گرفته است پیروی از الگوی ائمه(ع) بوده و از بهترین گردهمایی ها و مورد تأیید و علاقه اهل بیت(ع) به ویژه امام زمان(عج) قرار دارد.
استاد حوزه علمیه مشهد تصریح کرد: مجالس منبر و سخنرانی باید سرشار از آیات الهی و موعظه های اهل بیت(ع) باشد و بتواند با دل ها رابطه برقرار کرده و بر آن ها تأثیر بگذارد.
عضو شورای برنامه ریزی حوزه علمیه خراسان ادامه داد: نباید خودتان را به بهانه بالا بودن مطالعتتان و یا استفاده از رسانه ملی و سایر رسانه ها از حضور مستقیم در مراسم موعظه محروم کنید.
وی بیان کرد: پیامبر(ص) به ابن مسعود فرمودند تا برای ایشان قرآن تلاوت کند و تأکید کردند که من شنیدن قرآن را دوست دارم و این درحالی بود که قرآن به ایشان نازل می شد و آن را به دیگران می آموختند؛ این مطلب نشان می دهد که شنیدن آیات الهی در کنار تلاوت آن دارای موضوعیت و اهمیت است.
حجت الاسلام سید آبادی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با وجود محدودیت های زمانی که دارند گاهی اوقات به ویژه در ماه رمضان ساعت ها در محافل قرآنی حضور می یابند و به تلاوت قرآن گوش می دهند؛ این حرکت ایشان یک الگو است که مردم باید از آن پیروی کنند./9312/پ202/پ
ارسال نظرات