اعزام 500 روحانی به مدارس کشور از سوی مرکز فرهنگی تبلیغی آیندهسازان
![مركز فرهنگي تبليغي آينده سازان](/Original/1388/09/09/IMAGE633952070980558750.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حامد علامتی، دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشآموزان کشور امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در تبریز به تشریح فعالیتها، اهداف و برنامه های این مرکز پرداخت و اظهار داشت: اتحادیه انجمن های اسلامی تشکلی برخاسته از متن دانشآموزان مسلمان و انقلابی ایران اسلامی است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از 10 هزار دانشآموزان در مدارس سراسر کشور عضو این تشکل انقلابی هستند، خاطرنشان کرد: 800 قرارگاه تشکیلاتی با سه رویکرد معرفتی و معنوی، مهارتی و تشکیلاتی و همچنین علمی در حال فعالیت هستند که تقویت بنیه معنوی و علمی دانش آموزان در اولویت قرار دارد.
علامتی ادامه داد: نیمی از مدارس متوسطه شهری، 70 درصد شهرستان های کشور و 20 درصد مدارس راهنمایی دارای انجمن اسلامی هستند، گفت: 52 درصد انجمن های اسلامی در مدارس دولتی، 10 درصد در مدارس شاهد، حدود 10 درصد در مدارس غیرانتفاعی، 11 درصد در مدارس هیأت امنایی، 7 درصد نمونه دولتی و حدود 10 درصد در مدارس استعدادهای درخشان مستقر هستند.
وی با تشریح برنامه های مرکز فرهنگی تبلیغی آیندهسازان اتحادیه در قم اظهار داشت: این مرکز در خصوص اعزام مبلغان دینی به مدارس، پاسخگویی به شبهات دینی، نظارت بر محتوای نشریات و نرمافزارهای تولیدی و همچنین عرصه های تربیتی و اخلاقی فعالیت می کند.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشآموزان کشور ادامه داد: روحانیان این مرکز با تحصیلات حوزوی سطح دو و با تخصصهای مختلف پاسخگوی شبهات و سؤالات شرعی دانشآموزان هستند که البته قبل از فعالیت در دوره های آموزشی کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت شرکت می کنند.
علامتی از اعزام 500 روحانی از سوی این مرکز خبر داد و افزود: روحانیان مرکز فرهنگی تبلیغی آیندهسازان قم به دو صورت مستقر و مناسبتی در مدارس سراسر کشور حضور می یابند که هدف اصلی تقویت بنیه دینی دانشآموزان و پاسخگویی به شبهات آنان پیرامون مسائل مختلف از جمله انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، ولایت فقیه و احکام شرعی است.
وی در ادامه از برگزاری کنگره سهسالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان سراسر کشور در تهران خبر داد و گفت: این کنگره شهریور ماه سال جاری با حضور مسؤولان کشوری و سراسر استان ها و با حضور دانشآموزان نخبه عضو این اتحادیه برگزار خواهد شد./935/پ202/ب