۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴
کد خبر: ۱۹۰۴۹۷
نماینده ولی فقیه در لرستان:

برکت کار خبرنگاری در دفاع از ارزش‌های انقلابی و الهی است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین میر عمادی با بیان این که رسالت انقلابی در جهت دفاع از نظام و انقلاب و رهبری و دستاوردهای انقلاب دیگر رسالتی است که بر دوش یک خبرنگار است، گفت: برکت کار خبرنگاری در دفاع از ارزش‌های انقلابی و الهی است.
حجت الاسلام و المسلمين ميرعمادي ، نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان، امروز در دیدار با خبرنگاران لرستانی در  بیت امام جمعه، با بیان این که برکت کار خبرنگاری در دفاع از ارزش‌های انقلابی و الهی است، بیان داشت: انصاف در کار خبرنگاری شرط موفقیت و شرط کسب اعتماد مردمی است.

حجت الاسلام والمسلمین میر عمادی با تأکید براین که ولایت پذیری خبرنگاران در روند مطلوب فعالیت های شان تأثیرگذار است، گفت: رسالت خبرنگاران، رسالت حضرت زینب(س) است.

وی با بیان این که رسالت خبرنگاران بیان واقعیت های موجود جامعه است، افزود: خبرنگاران باید مشکلات مردم را مطرح و به گوش مسؤولان برسانند و کاستی ها و ضعف ها را منصفانه بیان کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: چارچوبی که یک خبرنگار باید برای خود در نظر بگیرد چارچوب انقلاب، اسلام، رهبری و ولایت‌فقیه است، باید توجه داشت که در طول دوران انقلاب اسلامی احزاب و جریان‌هایی که این چارچوب را حفظ کردند باقی ماندند و آنهایی که از این چارچوب تخطی کردند و آن‌را قبول نداشتند متلاشی شدند.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به مشکلات خبرنگاران، گفت: خبرنگاران مراقب باشند حوادث، جریان‌ها و تحولات آنها را از رسالت اصلی‌شان دور نکند.

وی با بیان این که پیشرفت، رشد و تعالی جامعه در گروه اطلاع‌رسانی و خبرنگاران، خبرگزاری‌ها و مطبوعات است، افزود: فرهنگ سازی، تقویت نشاط اجتماعی و روحیه همگرایی در لایه های جامعه و تنویر افکار عمومی از وظایف مهم خبرنگاران است.

امام جمعه خرم آباد با بیان این که بصیرت‌بخشی و روشنگری را نیاز امروز جامعه  است، بیان داشت: خبرنگاران تلاش کنند سخنان و موضع‌گیری های رهبر معظم انقلاب در جامعه تبیین و گسترش دهند./9451/پ203/س

ارسال نظرات