رفتارهای پنهانی نظام خانواده را متزلزل میکند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میر عمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد امروز در بیت امام جمعه، در جمع زوج های جوان که مشرف به مکه مکرمه می شوند، با اشاره به این که در مسیر زندگی پستی و بلندی هایی وجود دارد، گفت: زوج های جوان باید با همدیگر مدارا کنند.
وی با بیان این که پیامبر(ص) زنش را بسیار دوست داشتند و مورد احترام قرار می داد، بیان داشت: زن و مرد باید در تمام مراحل زندگی کنار هم بوده و یکدیگر را دوست داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به این که زندگی در جامعه امروزی صوری است، افزود: زن و مرد باید نسبت به یکدیگر اظهار محبت کنند، همسر خویش را با احترام صدا بزنند و احترام و تکریم را در زندگی فراموش نکنند.
حجت الاسلام والمسلمین میر عمادی با بیان این که دروغ در زندگی شوم است، خطاب به زوج های جوان گفت: دروغ را به زندگی خویش وارد نکنید و عمل پنهانی در زندگی مشترک انجام ندهید.
نماینده ولی فقیه در لرستان با تأکید بر این که زن و مرد نباید در زندگی مشترک عمل پنهانی داشته باشند، افزود: رفتار پنهانی و مشکوک نظام خانواده را متزلزل می کند.
وی تصریح کرد: صداقت و راستی موجب استحکام بنیان خانواده می شود.
حجت الاسلام والمسلمین میر عمادی با بیان این که عفت و بخشش در زندگی شیرین است و زمینه صداقت را فراهم می آورد، بیان داشت: زن و مرد باید در مقابل اشتباهات خویش عذر خواهی کنند و همدیگر را ببخشند./9451/پ202/س