۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۱۹۹۲۱۱
نماینده ولی فقیه در لرستان:

اقتصاد مقاومتی در راستای حمایت از قشر آسیب‌پذیر جامعه است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی‌فقیه در لرستان با گرامیداشت هفته احسان و نیکوکاری، گفت: اقتصاد مقاومتی در راستای حمایت از قشر آسیب‌پذیر جامعه است.
حجت الاسلام و المسلمين ميرعمادي ، نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد صبح امروز در دیدار با کارکنان کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: اقتصاد مقاومتی در راستای حمایت از قشر آسیب‌پذیر جامعه است.

وی افزود: برنامه‌‌ریزی اقتصادی باید برای رفع فقر و محرومیت از جامعه و دستگیری از افراد بی‌بضاعت باشد.

نماینده ولی فقیه در لرستان بااشاره به تاریخچه تشکیل کمیته امداد، بیان داشت: نگاه به عملکرد این نهاد نشانه خدمات خالصانه بنیان‌گذاران این نهاد و کارکنان آن است.

امام جمعه خرم آباد با اشاره به این که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی خدمت به محرومین جامعه در اندیشه امام راحل وجود داشت، تصریح کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی نخستین نهاد پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تأسیس کمیته امداد بود.

اسلام مهم‌ترین مدافع حقوق بشر است

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان این که اسلام مهم‌ترین مدافع حقوق بشر است، خاطرنشان کرد: در اسلام، مهم‌ترین بخش اقتصاد جامعه متوجه رفع فقر و برداشتن فاصله طبقاتی در جامعه است.

جشن احسان و نیکوکاری باید ترویج داده شود

نماینده ولی فقیه در لرستان با تأکید بر این که ترویج بعد عاطفی کار کمیته امداد امام خمینی(ره) باید مورد توجه قرار بگیرد، افزود: برگزاری جشن احسان و نیکوکاری باید گسترش یابد.

وی با اشاره به این که مردم، به ویژه گرفتاران و دردمندان، نیاز به رسیدگی و کمک‌ دارند، گفت: هفته احسان و نیکوکاری، فرصتی مناسب برای آراسته شدن به صفات والای اخلاقی و دینی است.

امام جمعه خرم آباد با اشاره به ترویج جشن های احسان و نیکو کاری، بیان داشت: این مراسم ها علاوه بر ارزش دینی و اخلاقی از ارزش اجتماعی فراوانی نیز برخوردار است که باید بیش از پیش به آن توجه کرد.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با بیان این که فقر فرهنگی بالاترین فقر است، خاطرنشان کرد: کمیته امداد باید با اجرای برنامه های فرهنگی، مددجویان کمیته امداد را با مسائل اعتقادی و احکام آشنا کند./9451/پ202/ب

ارسال نظرات