۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۲۰۱۶۲۰
استاد حوزه علمیه لرستان:

بانوان، ولایت مداری حضرت ام البنین را الگو قرار دهند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه لرستان با بیان این که حضرت ام البنین (س) روحیه ولایت مداری داشت، گفت: باید این الگوهای بزرگ اسلام را در جامعه معرفی کنیم و زنان و مادران ما باید این شخصیت های بزرگ اسلام را الگوی زندگی خویش و فرزندانشان قرار دهند تا دشمنان اسلام ناکام شوند.
ام البنين

حجت الاسلام احمد اکبریان، استاد حوزه علمیه لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد،  با تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س)، بیان داشت: حضرت ام البنین(س) یکی از بانوان بزرگ اسلام، الگوی بردباری، صبر و صلابت است.

وی با بیان این که دامان تربیت مادران مهد پرورش انسان های پاک و خدایی است، گفت: حضرت ام‌البنین(س) به فرزندانش ولایت‌مداری را آموخت و فرزندان او در روز عاشورا با گذشتن از جان‌ خویش ولایت‌مداری را به منصه ظهور رساندند.

این استاد حوزه علمیه لرستان افزود: ام البنین(س) از بانوان پر فضیلت بود، نسبت به خاندان نبوت محبت و دل بستگی خالص و بی اندازه داشت و خود را وقف خدمت به آنان کرده بود.

وی با بیان این که حضرت ام البنین(س) زنی شایسته، همسری آگاه و مادری آموزگار و نمونه بود، بیان داشت: این بانوی بزرگوار تجلی گذشت، فداکاری، غیرت، محبت و ولایت پذیری است.

حجت الاسلام اکبریان تصریح کرد: زنان و مادران با نگاهی درس آموز از زندگانی این بانوی بزرگوار، ولایت مداری حضرت ام البنین(س) را الگوی زندگی خویش قرار دهند.

وی در ادامه با اشاره به سیره تربیتی حضرت ام البنین(س) تصریح کرد: زنان و مادران از حضرت ام البنین(س) الگو بگیرند و تلاش کنند فرزندانی مؤمن، باتقوا و ولایتمدار تربیت کنند.

حجت الاسلام اکبریان با اشاره به تلاش کشورهای غربی که فرهنگ ما را هدف قرار داده اند، بیان داشت: باید این الگوهای بزرگ اسلام را در جامعه معرفی کنیم و زنان و مادران ما باید این شخصیت های بزرگ اسلام را الگوی زندگی خویش و فرزندان شان قرار دهند تا دشمنان اسلام ناکام شوند./9451/ت303/ب

ارسال نظرات