۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۲
کد خبر: ۲۰۲۸۴۶
با حضور نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری؛

کتاب «سه روز برای او» در شهرکرد رونمایی شد

خبرگزاری رسا ـ با حضور حجت الاسلام والمسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و اعضای ستاد اعتکاف این استان، کتاب «سه روز برای او» در شهرکرد رونمایی شد.
کتاب «سه روز براي او»

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، در حاشیه برگزاری نشست ستاد اعتکاف چهارمحال و بختیاری، با حضور حجت الاسلام والمسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و اعضای ستاد اعتکاف این استان، پیش از ظهر امروز، از کتاب «سه روز برای او» در شهرکرد رونمایی شد.

 

گفتنی است نویسنده این کتاب، حجت الاسلام حسن محمودی، از طلاب متخصص حوزه مهدویت استان است که در این راستا، قدم های مؤثری برداشته است.

 

حجت الاسلام محمودی در حاشیه رونمایی از این کتاب، گفت: مجموعه گفتار و نوشتار بزرگان اهل معرفت در این کتاب جمع آوری شده است تا به عنوان توشه راه در اختیار مسافران سفر پربار اعتکاف قرار گیرد.

 

وی اضافه کرد: این اثر نغز حاوی نکات عمیق و دقیقی است که مطالعه آن برای معتکفین گران قدر به ویژه جوانان دوستدار حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف دلنشین و جذاب خواهد بود که امید است معتکفین بتوانند بند بند این کتاب را مطالعه کنند و در فکر عمل کردن به آن باشند.

 

این نویسنده جوان با اشاره به این که در آخر کتاب صفحه ای طراحی شده است که معتکفین می توانند دل نوشته های خود را در آن نوشته و در روز آخر به مجریان مراسم اعتکاف تحویل دهند، افزود: به یقین با جمع آوری این دل نوشته ها، پس از مطالعه و انتخاب برترین ها، مجموعه دیگری نیز از همین دل نوشته ها به تحریر در خواهد آمد./9457/پ202/ق

ارسال نظرات