مقدونیه به آشوب کشیده شد

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، شبکه دولتی ترکیه تی آر تی در خبری، گفت: حادثه سرقت در مقدونیه به درگیری قومی تبدیل شد.
در مقدونیه، نزاع بین دو جوان آلبانی تبار و مقدونی الاصل برسر سرقت دوچرخه که منجر به مرگ جوان مقدونی شد، درگیری قومی را به همراه داشت.
یک گروه مقدونی در پی دریافت این خبر به کوچه و خیابان ها ریخته و به تعداد زیادی خودرو و اماکن کار آسیب رسانند.
در نتیجه مداخله پلیس در این گروه که برخی از اماکن کار متعلق به آلبانیائی ها را به آتش کشیدند، 18 نفر را بازداشت کردند.
گوردانا یانکولوسکا، وزیر کشور مقدونیه، اظهار داشت: فرد مظنون مدت کوتاهی بعد از جنایت، از سوی پلیس دستگیر و بازداشت شده است.
یانکولوسکا از مردم خواست، در مقابل هرگونه اقدامی که بتواند موجب تنش قومی شود، با عقل سلیم رفتار کنند.
علیرغم این، گروهی در ساعات عصر دیروز به کوچه و خیابان ها ریخته و با پلیس درگیر شد.
پلیس با استفاده از گاز اشک آور، تعداد زیادی از تظاهرکنندگان را بازداشت کرد.
گفتنی است، این حوادث چند مجروح به همراه داشت.
پلیس به منظور جلوگیری از تظاهرات، تمامی راه های منتهی به ناحیه گورچه پتروو را بست./993/1409/ح