۱۰۰ پایگاه قرآنی در شیراز راهاندازی شد
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام علی سقاچی، مدیرعامل سازمان فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری شیراز در این مراسم با بیان اینکه راهاندازی مراکز قرآنی در برنامههای سال جاری این سازمان قرار گرفت، گفت: پس از جلسات متعدد کارشناسی با همکاری مؤسسه مکتبالقرآن ثارالله(ع) طرح تربیت حافظان قرآن در شیراز اجرایی شد که ثبت نام این طرح از اردیبهشت سال جاری آغاز شد.
حجتالاسلام سقاچی در ادامه افزود: خوشبختانه تا ابتدای تیرماه بیش از 2 هزار نفر در این طرح ثبت نام کردند که از امروز نیز کلاسهای آموزشی این طرح در 20 فرهنگسرای شهرداری شیراز آغاز میشود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور گفت: جهت لبیک به فرمایشات معظمله برنامه 5 سالهای در شیراز تدوین شده است.
وی ادامه داد: در این طرح در طی 5 سال، 5 هزار حافظ قرآن را در شیراز تربیت خواهیم کرد که سالی یک هزار حافظ قرآن در سومین حرم اهل بیت(ع) پرورش خواهند یافت.
بنا بر این گزارش، حجتالاسلام منصور برزگر، مدیر مؤسسه مکتبالقرآن ثارالله(ع) نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه جهت قطب قرآنی شدن فارس باید تمام نهادها وارد عمل شوند، گفت: قرارگاه قرآنی که در استان فارس راهاندازی شده است به عنوان سکان دار فعالیتهای قرآنی در سطح کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: امروز تازه اول راه هستیم و در تمام محلات شاهد برگزاری کلاسهای قرآن به عنوان یک راهبرد فرهنگی در سطح استان و کشور هستیم.
حجتالاسلام برزگر همچنین از راهاندازی دو مدرسه تخصصی شبانهروزی حفظ قرآن ویژه خواهران و برادران در شیراز خبر داد و گفت: همگان باید پرچمدار تبلیغ قرآن در سراسر نقاط شهر باشیم.
همچنین، حقدل، رییس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم گفت: یکی از وظایف مهم شورا و شهرداریها مباحث فرهنگی و تقویت و گسترش آن است که تا قبل از شوراها، فرهنگ در شهرداریها جایی نداشت.
وی بیان کرد: وقتی شوراها شروع شد معاونتهای فرهنگی شهرداریها نیز شکل گرفت و دهها اقدام در زمینه فعالیتهای قرآنی در سطح شهر انجام گرفت.
حقدل به اجرای طرح تربیت حافظان قرآن در شیراز اشاره کرد و گفت: از 4 ماه قبل هماهنگیهایی جهت پرکردن اوقات فراغت صورت گرفت و بنا بر این شد تا 100 کانون فرهنگی قرآن و عترت در شیراز راهاندازی شود و دورههای حفظ قرآن در آنها آموزش داده شود.
آیتالله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس نیز در این مراسم گفت: انس با قرآن موهبتی الهی و نعمتی از نعمتهای بسیار والای پروردگار است که به بندگان شایستهاش عنایت میکند.
وی افزود: درک حقایق و مطالب بلند قرآن مجید جز برای اوحدی از مردم میسر نبوده و نیست فضای انس با قرآن هم برای همگان میسر نیست و شرایطی لازم دارد که در آن شرایط دل آماده و قلب نرم شود و اجازه حضور قرآن در قلب و دل داده شود.
آیتالله ایمانی اظهار کرد: از آغاز استعداد آشنایی با قرآن در میان مسلمانان به برکت انفاس قدسی پیامبر(ص) کلید خورد و با گذشت زمان این استعداد و این انس گسترش پیدا کرد و از همان زمان که مسلمانان با قرآن آشنا شدند همه چیز خود را در آیات آن یافتند و گمشده خود را پیدا کردند لذا به آن دل بستند و آن را از جان و دل خویش عزیزتر دانستند و برای حفظ این قرآن از اینکه دشمنان به آن ضربهای بزنند جان را فدا کردند تا امروز این کتاب آسمانی بر اساس وعده الهی در اختیار ما قرار گرفته و ما هم مسؤولیم که این قرآن را به نسلهای آینده منتقل کنیم.
امام جمعه شیراز ادامه داد: امروز همه ما مسؤولیم که هم مفاهیم بلند قرآن و هم برداشتهای صحیحمان از قرآن به دیگران بازگو کنیم و هم فضای انس با قرآن را برای آیندگان خود ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: این مسؤولیتی است که به عهده تک تک افراد مسلمان و مؤمن و به ویژه انسانهایی که مسؤولیتی دارند قرار داده شده است.
آیتالله ایمانی تأکید کرد: برای رشد قرآن در جامعه و حاکمیت فرهنگ آن در جامعه به نوبه و سهم خود و به اندازه سعه وجودی خودمان باید تلاش کنیم و قدم برداریم و از خود یاد خیری به جای گذاریم./919/پ202/ب