۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۱
کد خبر: ۲۲۰۷۰۴
مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه:

جامعه امروز نیازمند روحانیت آگاه و کارآمد است

خبرگزاری رسا ـ مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه با تأکید براین که باید متناسب با نیاز نظام و جامعه روحانی و طلبه داشته باشیم، تصریح کرد: روحانیت باید نسل جوان را در آغوش هدایت بگیرد تا توطئه دشمنان خنثی شود.
حجت‌الاسلام سيدحسن رباني، مدير مرکز خدمات حوزه‌هاي علميه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ربانی، مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه استان در ساری به جایگاه ارزنده روحانیت در نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: هر گاه روحانیت اهداف مکتب اهل بیت(ع) را به خوبی تبیین کرد آنگاه جامعه از سلامت و رشد مناسب بهره مند شد و هر گاه نیز نقش علما و روحانیت در این خصوص گمرنگ شد جامعه نیزضعیف شده است.

 

وی با بیان این که امروز نیازمند حضور روحانیت مؤثر، مفید و کارآمد در جامعه هستیم، افزود: در نظام اسلامی نیاز روحانیت بیش از گذشته است چون تخریب و توطئه دشمنان علیه مبانی دینی ما هر روز بیشتر می شود.

 

حجت الاسلام ربانی با اشاره به این که در هیچ برهه ای همانند امروز هجمه علیه مکتب اهل بیت(ع) و پیامبر وجود نداشته است، خاطرنشان کرد: توطئه دشمنان علیه مکتب تشیع هر روز با شدت بیشتری صورت دنبال می شود.

 

وی با بیان این که تعداد ورودی های دانشگاه ها و حوزه های علمیه قابل مقایسه نیستند، تصریح کرد: سرانه روحانیت نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است.

 

مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با بیان این که امروز نیاز جامعه به روحانیت بسیار بیشتر از گذشته است، خاطرنشان کرد: متأسفانه بسیاری از مساجد ما فاقد روحانی است.

 

وی با تأکید براین که باید متناسب با نیاز نظام و جامعه روحانی و طلبه داشته باشیم، تصریح کرد: روحانیت باید نسل جوان را در آغوش هدایت بگیرد تا توطئه دشمنان خنثی شود.

 

حجت الاسلام ربانی با اشاره به این که بخشی از روحانیت جامعه در مشاغل دیگر مشغول خدمت هستند، گفت: ارتباط روحانیت با نسل جوان باید مستمر و پایدار باشد تا شاهد تربیت نسلی انقلابی و اثرگذار در جامعه باشیم.

 

مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با تأکید براین که باید برای دین، ایمان و رشد معنوی مردم سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد، ادامه داد: تنها راه رشد معنوی جامعه حضور گسترده روحانیت و مبلغان دینی در جامعه است.

 

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که حیات روحانیت به ساده زیستی و محبوبیت آن در زهد، تقوا و علم و دانش است، خاطرنشان کرد: روحانیت باید از همه نظر الگوی جامعه قرار گیرد.

 

حجت الاسلام ربانی با بیان این که تنها ده درصد روحانیت در مشاغل دیگر در حال خدمت هستند، گفت: 90 درصد روحانیان به عنوان مبلغ و یا به عنوان فعال در مدارس علمیه با حداقل های معیشتی زندگی می کنند.

 

مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با اشاره به این که این مرکز در دوره جدید به دنبال اهداف و رسالت های هدفمند حوزه است، ادامه داد: خدمات قابل ارائه از سوی این مرکز به طلاب و روحانیان بر اساس معیارهای مشخص شده خواهد بود.

 

وی با تأکید براین که روحانیت باید همچنان مستقل بماند و وابستگی دولتی نداشته باشد، تصریح کرد: اگر روحانیت مستقل بماند آنگاه می تواند رسالت خود را به درستی انجام دهد.

 

حجت الاسلام ربانی با بیان این که روحانیت باید رابطه خود را با مردم حفظ کند، ادامه داد: روحانیت بهترین قشر برای تقویت مبانی دینی در جامعه است./950/پ202/ب1

ارسال نظرات