۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
کد خبر: ۲۲۷۸۶۷

تلنگر حجت‌الاسلام ماندگاری به فرصت طلبان حادثه اسیدپاشی

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت رییسه مؤسسه روایت سیره شهدا طی اظهاراتی در واکنش به هیاهوی برخی افراد در پس داستان اسیدپاشی اصفهان،‌ گفت: دست و پا زدن عده ای مغرض و عده بیشتری ناآگاه در مورد اتفاقات تأسف برانگیز اصفهان،‌ نشانی بر خیز انتقام جویانه عوامل ضد انقلاب برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران است.
واکنش حجت‌الاسلام ماندگاري به اسيدپاشي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدمهدی ماندگاری، عضو هیأت رییسه مؤسسه روایت سیره شهدا در صفحه شخصی خود در فیس بوک طی اظهاراتی در واکنش به هیاهوی برخی افراد در پس داستان اسیدپاشی اصفهان،‌ گفت: دست و پا زدن عده ای مغرض و عده بیشتری ناآگاه در مورد اتفاقات تأسف برانگیز اصفهان،‌ نشانی بر خیز انتقام جویانه عوامل ضد انقلاب برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی اظهار داشت: حوادث دلخراش اخیر در اصفهان و واکنش عناصر ضدانقلاب نشان داد که دوستان مذهبی و بسیجی می‌بایست بیش از پیش آماده مقابله با لطمه‌های گوناگون از سوی دشمن باشند.

 

حجت‌الاسلام ماندگاری با بیان این‌که باید دشمن را شناخت و به ترفندهای او آگاه بود، خاطرنشان کرد: روشنگری در برابر فتنه‌ها و دشمنی‌ها بر عهده تمام افراد جامعه است.

 

وی تأکید کرد: ناامید کردن مردم جامعه، ایجاد یأس و سردی در مقاومت و خلل وارد کردن در مسیر عزتمندانه انقلاب بخشی از اهداف دشمن در ایجاد فتنه بوده و هر فردی در جامعه موظف است تا از تحقق یافتن اهداف دشمن جلوگیری کند.

 

عضو هیأت رییسه مؤسسه روایت سیره شهدا تصریح کرد: انتشار عکس از خانمی بی حجاب در فضای مجازی که پلاکاردی برای تشویش افکار عمومی بر دست دارد، نشانگر چندگانه بودن اهداف دشمن از این‌گونه فعالیت‌ها است؛ در این‌گونه عکس‌ها، اسارت به نظام و عوامل ارزشی منتسب شده و در پس آن اهداف دیگری نیز دنبال می‌شود.

 

 

 

متن این نوشتار از حجت‌الاسلام ماندگاری در فیس بوک به شرح زیر است:

دست و پا زدن عده ای مغرض و عده بیشتری ناآگاه در مورد اتفاقات تأسف بر انگیزی که در اصفهان روی داد؛ نشان دهنده خیز انتقام جویانه عوامل ضد انقلاب و دشمنان همیشگی این مرز و بوم است که مترصد فرصتی برای ضربه زدن هستند.

 این حوادث دلخراش و منزجر کننده، نشان داد که دوستان آگاه بیشتر از همیشه باید آماده و مهیای مقابله با دشمنی های دشمن باشند.

 باید دشمن را شناخت

 باید به ترفندهای او آگاه بود

 باید بدانیم که وظیفه روشنگری بر عهده تک تک ماست

 نگذاریم دشمن در نا امید کردن مردم، در ایجاد یأس و سردی در مقاومت و مسیر عزتمندانه انقلاب خللی ایجاد کند

 من و شما مسئولیم ، مسئول

 پ.ن:

از اینکه از این عکس استفاده کردم عذر خواهم ؛ اما می خواهم توجهتان را به دو عنصر مهم جلب کنم. اول جمله ای که روی کاغذ نوشته شده که منادی آزادیست و اسارت را به گونه ای به نظام و عوامل ارزشی منتسب کرده و دوم بدون حجاب بودن خانمی که معترض است. یعنی نمی شد خانمی با روسری به این مسأله معترض باشد؟

 قطعا هدف از این مدل فعالیت ها چندگانه است هوشیار باشیم./997/پ202/س

ارسال نظرات