۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۱
کد خبر: ۲۲۸۳۶۳
سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان کارون خبر داد؛

فعالیت 300 هیأت مذهبی در کارون

خبرگزاری رسا ـ سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان کارون با اشاره به افزایش 100هیأت مذهبی نسبت به سال گذشته، اظهارداشت: تعداد هیأت های مذهبی شهرستان کارون به عدد 300 هیأت رسید.
عبدالله سخراوي ، سرپرست تبليغات اسلامي شهرستان کارون

عبدالله سخراوی، سرپرست تبلیغات اسلامی کارون، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به فعالیت 300 هیأت مذهبی در شهرستان کارون، ابرازداشت: در سال گذشته 200 هیأت مذهبی در شهرستان کارون فعالیت داشتند که با رشد 5/1 درصدی آن ها در سال جاری به 300 هیأت رسیده اند.

سخراوی افزود: تبلیغات اسلامی شهرستان کارون از تشکیل هیأت مذهبی در این شهرستان استقبال کرده و از آن پشتیبانی می کند.

سخراوی تصریح کرد: پشتیبانی های تبلیغات اسلامی کارون از هیأت های شاخص کارون بوده و این به سبب موارد مالی محدود این نهاد نوبنیاد در این شهرستان است.

وی پرداخت کمک هزینه خرید کالاهای فرهنگی، مواد غذایی و تجهیزات صوتی و تصویری را از جمله پشتیبانی های این نهاد فرهنگی از هیأت های مذهبی دانست و اظهارداشت: تعدادی از نهادهای دولتی نیز در این زمینه با تبلیغات اسلامی شهرستان کارون  همکاری کرده اند.

سخراوی با انتقاد از تأخیر اداره کل بازرگانی خوزستان در کمک رسانی به هیأت های مذهبی این شهرستان، عنوان کرد: تأخیر در کمک رسانی، فعالیت های معنوی، تبلیغی و ارزشی این هیأت ها را مختل خواهد کرد.

برپایی 30 ایستگاه صلواتی در شهرستان کارون

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان کارون با اشاره به برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری در مسیر گذر ضریح امام حسین(ع) از این شهرستان، تصریح کرد: سی ایستگاه صلواتی در طول این مسیر در حال فعالیت هستند.

سخراوی عنوان کرد: ایستگاه های صلواتی پایگاه های فرهنگی برای ارائه خدمات به عزاداران بوده که به صورت مستمر از سوی تبلیغات اسلامی کارون مورد ارزیابی قرار می گیرند.  

وی با بیان این که هدف از برپایی این ایستگاه ها تنها ارائه تغذیه نیست، گفت: مبارزه با شبه پراکنی، پاسخگویی به پرسش های شرعی، پخش مداحی ها و مرثیه ها و تبلیغ از جمله وظیفه های این ایستگاه ها در ماه محرم است.

سخراوی با اشاره به اعزام 50 مبلغ به روستاهای محروم این شهرستان، اظهارداشت: این مبلغان فعالیت فرهنگی و برنامه ریزی شده خود را در مناطق محروم این شهرستان انجام خواهند داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تجمع بزرگ تاسوعای حسینی با حضور همه هیأت های مذهبی، مردم ولایتمدار و مسؤولان این شهرستان در میدان امام علی(ع) این شهرستان برگزار خواهد شد.

سخراوی افزود: شبکه الاهواز و چند رسانه جهانی دیگر این تجمع را به صورت زنده  پوشش تصویری خواهند داد.

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان کارون در پایان اظهارداشت: توزیع بسته های فرهنگی، برگزاری جلسه های توجیهی و ساماندهی هیأت های مذهبی از دیگر فعالیت های اداره کل تبلیغات اسلامی شهرستان کارون است./9452/ت303/ب2

ارسال نظرات