تقویت فرهنگ مطالعه جامعه را در برابر ناهنجاری های اجتماعی بیمه می کند

وی با بیان این که مطالعه در حکم دروازه ورود به دنیای پیشرفت، رشد و توسعه کشورها است، افزود: تقویت فرهنگ عمومی آحاد مردم، مناسب بودن قیمت کتاب، وجود کتابخانههای عمومی و تنوع کتاب های موجود در کتابخانه ها از عوامل تقویت فرهنگ مطالعه است.
ارجمندی با بیان این که مطالعه و آگاهی موجب موفقیت و رشد در عرصه های گوناگون علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی می شود، تأکید کرد: باید عوامل مؤثر در کاهش سرانه مطالعه به درستی شناسایی شده و نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی با بیان این که رسانه ها در تقویت فرهنگ مطالعه در جامعه نقش بسزایی دارند، عنوان داشت: روزنامهها، خبرگزاریها و رسانه ملی در این راستا باید تلاش کنند.
رییس اداره ارشاد اسلامی بروجرد کاهش مطالعه در جامعه را از مهم ترین ناهنجاری های اجتماعی بیان کرد و گفت: رسانه ملی با ساخت فیلم، پویا نمایی، مصاحبههای تلویزیونی و زیرنویس در تحقق فرهنگ مطالعه به ویژه بین نسل جوان می تواند مؤثر عمل کند.
وی با اشاره به این که نسل جوان از استعدادهای بالایی در زمینه علمی برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: با جهتدهی به توان علمی این قشر و هدایت آنان به سوی مطالعه، شاهد بروز و ظهور استعدادهای بسیار آنان خواهیم بود.
تقویت فرهنگ مطالعه جامعه را در برابر ناهنجاری های اجتماعی بیمه می کند
ارجمندی با تأکید بر این که باید با رفع برخی نقاط ضعف در جامعه، موجبات افزایش سرانه مطالعه در بین آحاد مردم را فراهم کنیم، بیان داشت: تقویت فرهنگ مطالعه جامعه را در برابر ناهنجاری های اجتماعی بیمه می کند.
رییس اداره ارشاد اسلامی بروجرد در ادامه ابراز داشت: فرهنگ مطالعه باید به یک عادت اجتماعی تبدیل شود و این فرهنگ را از دوران کودکی بین فرزندان خویش نهادینه کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: فرهنگ مطالعه در کشور در حال توسعه یافته ای همچون ایران باید تقویت شود؛ چراکه بالا بودن سرانه مطالعه از شاخصههای جوامع توسعه یافته است./9459/پ203/ب2