۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱
کد خبر: ۲۳۶۴۰۹
آیت الله باریک بین:

شالوده های علمی جامعه دارای اثرات و نتایج بسیار مفید است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه قزوین با توصیه به پژوهشگران بیان داشت: اگر پژوهشگران ارزشهای پسندیده اخلاقی همچون انگیزه الهی، توکل بر خدای متعال، احترام به پژوهشگران پیشین، شجاعت و شهامت و داشتن روحیه انتقاد پذیری را با مطالعه تحقیق و پژوهش خویش توام سازند، قطعا زیر ساخت‌ها و شالوده های علمی جامعه دارای اثرات و نتایج بسیار مفید و با برکت خواهد بود.
آيت‌الله باريک بين

آیت الله هادی باریک بین، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین با تبریک هفته پژوهش به پژوهشگران گفت: این هفته را به همه اهل تحقیق وپژوهش صمیمانه تبریک گفته و ضمن تقدیر وتشکر از زحمات شبانه روزی همه فعالان در عرصه تحقیق وپژوهش از خداوند سبحان توفیق روز افزون برای همه آنان مسألت دارم.

وی در ادامه حوزه پژوهش را یک روند هوشمندانه و خلاقانه دانست و ابراز داشت: پر واضح است که پژوهش به عنوان یک روند هوشمندانه و خلاقانه و ساماندهی شده به منظور یافت، بازگویی و بازنگری پدیده‌ها است.

آیت الله باریک بین تصریح کرد: امر پژوهش به عنوان رخدادها و رفتارها با هدف استفاده حداکثری از پدیده های موجود از اهمیت و عظمت والا و بالایی برخوردار است.

اصل پژوهش یک امر مهم و اساسی است

امام جمعه قزوین با بیان این‌که امروز در جامعه اسلامی افکار و اندیشه‌ها و آثار محققان و پژوهشگران زیر ساخت‌های علمی هر جامعه را تشکیل می دهد اظهار داشت: افکار و آثار محققان بناهای علمی و تجربه های ارزشمند بسیاری را به همراه دارد و در این میان این اصل پژوهش یک امر مهم و اساسی است.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری در پایان با توصیه به پژوهشگران بیان داشت: اگر پژوهشگران ارزشهای پسندیده اخلاقی همچون انگیزه الهی، توکل بر خدای متعال، احترام به پژوهشگران پیشین، شجاعت و شهامت، امانت داری، روحیه حقیقت جویی، پرهیز از کتمان حق، اجتناب از سرقت علمی، رعایت اولویت‌ها، تواضع و فروتنی، فهم کامل و داشتن روحیه انتقاد پذیری را با مطالعه تحقیق و پژوهش خویش توام سازند، قطعا زیر ساخت‌ها و شالوده های علمی جامعه دارای اثرات و نتایج بسیار مفید و با برکت خواهد بود./955/ت303/ب

ارسال نظرات