در قم؛
چهارمین دوره سیر مطالعاتی عفاف و حجاب برگزار می شود
خبرگزاری رسا ـ مؤسسه فرهنگی پژوهشی طهورا افتتاحیه چهارمین دوره «سیر مطالعاتی عفاف و حجاب» را در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با سبک زندگی اسلامی در قم برگزار می کند.
![موسسه طهورا](/Original/1393/10/24/IMAGE635568393030280514.jpg)
حجت الاسلام ابراهیم باقرزاده مدیر داخلی مؤسسه فرهنگی پژوهشی طهورا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی را میزبان مهمانان افتتاحیه مؤسسه فرهنگی پژوهشی طهورا بیان کرد و گفت: این افتتحایه به چهارمین دوره سیر مطالعاتی عفاف و حجاب در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی تعلق دارد.
وی در ادامه با اشاره به حضور سخنرانان مطرح در این افتتاحیه اظهار داشت: حجت الاسلام زیبایی نژاد رییس مرکز تحقیقات و مطالعات زن و سرهنگ زاهدیان پلیس امنیت اخلاقی کل کشور از سخنرانان این افتتاحیه هستند.
حجت الاسلام باقرزاده به برگزاری این افتتاحیه در حضور میهمانان مختلف اشاره کرد وابراز داشت: مدعوین این مراسم اساتید، مؤلفان، مؤثران، سخنرانان عرصه غفاف و حجاب و دانش پژوهان پژوهشگاه هستند.
مدیر داخلی مؤسسه فرهنگی پژوهشی طهورا زمان برگزاری این افتتاحیه را 27 دی اعلام کرد و افزود: مراسم ساعت 18:30 شنبه 27 دیماه در سالن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می شود.
حجت الاسلام باقرزاده فعالیت های مؤسسه فرهنگی پژوهشی طهورا را در سه عرصه عرصه آموزش، تبلیغ و پژوهش ذکر کرد و گفت: مؤسسه طهورا دوره آموزشی دانش پژوهان خود را در طی دو سال برگزار و آن ها را به عنوان مبلغ به مناطق مختلف اعزام می کند.
گفتنی است، این مؤسسه در عرصه پژوهش تاکنون درس نامه عفاف و حجاب را تدوین و اقدام به چاپ این درس نامه کرده است و همچنین مقالات مختلف در رابطه با عفاف و حجاب را به جامعه علمی و پژوهشی کشور ارائه کرده است./1322/ت302/ی
ارسال نظرات