۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۰
کد خبر: ۲۴۵۴۲۶

تشکل‌های دینی قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تشکلهای دینی و مرا کز فرهنگی سازمان تبلیغات در هجدهمین نشست هم اندیشی کارشناسان تشکلهای دینی ادارات کل تبلیغات اسلامی گفت: تشکل‌های دینی قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌روند.
نشست

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، رضا معممی مقدم گفت: اداره کل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی به سهم خود، با سازماندهی شوراهای هیئات مذهبی، کانونهای مداحان و شعرای آئینی، اتحادیه های انجمن‌های اسلامی و برنامه ریزی برای برپایی بهینه مناسبتهای مذهبی و انقلابی مبتنی بر محکمات اسلامی توسط اقشار مؤمن جامعه و نیز نظارت بر سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه فرهنگ دینی و همچنین واسپاری فعالیت‌های تخصصی مذهبی به تشکلهای شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، مصداق بارز و گویای به عرصه آوردن عزم ملی در حوزه فرهنگ دینی و انقلابی است.

 

وی ادامه داد: نام سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به گروه‌های مردمی که در اختیار دارد مؤثرترین دستگاه فرهنگی کشور برای مدیریت جهادی با ایجاد عزم ملی در عرصه فرهنگ دینی است.نام این سازمان با تشکلهای دینی مردمی عجین شده است و در اساس‌نامه‌ این سازمان در طول سالهای گذشته همواره به این نهاد دینی توجه ویژه ای شده است طوری که سازمان تبلیغات وظیفه هدایت، نظارت برتشکلهای دینی مردمی را به عهده دارد.


معممی مقدم با اشاره به اهتمام جدی و عالمانه مقام معظم رهبری به حوزه مردمی و نقش آفرینی جوانان در عرصه تشکلهای دینی، تصریح کرد: سازماندهی،ساماندهی،صدور مجوز فعالیت هیئات مذهبی، بر گزاری کارگاه آموزشی بررسی آسیب شناسی هیئات مذهبی و تبیین بایدها و نبایدهای مناسبتهای مذهبی،نظارت بر عملکرد هیئات مذهبی از جمله اهداف شکل گیری و کاربردها و کارکردهای شاخص شورای هیئات مذهبی است.

مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان در بخش دیگری از سخنانش استقبال مردم از مشارکت و اجرای مراسم و مناسبتهای مذهبی نظیر اعتکاف، عرفه، فاطمیه، صفر، دهه کرامت، ودهه ولایت و.... حاصل واسپاری فعالیتهای فرهنگی به مردم توسط سازمان تبلیغات اسلامی دانست و یادآور شد: تشکل‌های دینی قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌روند و امید است بتوانیم از ظرفیت‌های داخلی برای نقش‌آفرینی در عرصه انقلاب اسلامی بیش از پیش استفاده کنیم.مزیت نسبی سازمان تبلیغات اسلامی داشتن همین ظرفیت‌های مذهبی است و کارهای نورآورانه می‌تواند بسترهای پیشرفت را به خوبی فراهم کند.


وی تصریح کرد: یکی از کارکردهای تشکل‌های مذهبی، مقابله با آسیب‌های اجتماعی است و تشکل‌های دینی در ساحت آسیب‌های اجتماعی باید ورود پیدا کنند. توجه به نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی ایرانی، آشنایی با عرفان های نوپدید، آشنایی برای مقابله با جنگ نرم، تقویت بنیاد خانواده و آشنایی با رسانه و فضای مجازی در تشکل های دینی ضروری است.


وی تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) را تنها راه صیانت جامعه از گریبان گیر شدن افراد جامعه به آسیب های اجتماعی عنوان کرد و افزود:  وظیفه وعاظ و مداحان در این خصوص به دلیل داشتن تربیون و مرجع بودن چشمگیرتر است.تشکل‌های دینی باید بتوانند فضای شهر را در دست بگیرند تا فعالیت‌های فرهنگی را در جامعه به نحو مطلوب ترویج کنند.

 

معممی مقدم اظهار داشت: ما برگسترش فعالیت‌های تشکل‌های دینی در فضای مجازی تاکید داریم و فعالیت‌هایی که توسط تشکل‌های دینی و هیئات مذهبی انجام می‌شود باید به بهترین شکل ممکن به مخاطبان و عموم مردم برسد./1325/د101/س

ارسال نظرات