۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲
کد خبر: ۲۵۷۳۸۴
فردا برگزار می شود؛

یادواره بزرگداشت 14 هزار شهید کارگری کشور به میزبانی شهرکرد

خبرگزاری رسا ـ یادواره شهید حسین علی ترکی، شهید شاخص کارگری سال 94 و بزرگداشت 14 هزار شهید کارگری کشور، فردا از ساعت 10 صبح به میزبانی شهرکرد برگزار می شود.
شهيد حسين علي ترکي، شهيد شاخص کارگري کشور در سال 94
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، یادواره شهید حسین علی ترکی، شهید شاخص کارگری سال 94 و بزرگداشت 14 هزار شهید کارگری کشور، فردا از ساعت 10 صبح به میزبانی شهرکرد برگزار می شود.
 
سردار نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور و جمعی از مقامات کشوری و لشگری، خانواده معظم شهدا، مسؤولان ارشد استان چهارمحال و بختیاری و یادگاران دفاع مقدس، مهمانان ویژه این مراسم ملی هستند.
 
گفتنی است 14 هزار شهید کارگری در کشور وجود دارد که 214 تن از آنان متعلق به بام ایران، استان ولایتمدار چهارمحال و بختیاری است.
 
سردار شهید حسین‌ علی ترکی در هشتم بهمن ماه سال 1327 در روستای هرچگان چهارمحال و بختیاری به دنیا آمده و در خانواده ‌ای پرجمعیت و در محیطی که فقر ناشی از استبـداد حکومت طاغوت در آن بیداد می کرد، کودکی ‌اش را آغاز کرد.
 
تولد و کودکی شهید ترکی، در فضایی از فقر و تنگ دستی خانواده همراه بود اما این موضوع، هرگز باعث نشد که پدر و مادرش، پایداری در ایمان را رها کنند.
 
در سال 1334 به دبستان سرداریه در روستای زادگاهش رفت و تا کلاس پنجم ابتدایی تحصیل کرده و برای ادامه‌ تحصیل در مقطع راهنمایی، به روستای نافچ رفت.
 
پس از دو سال تحصیل در دوره راهنمایی، به دلیل تنگدستی خانواده، از ادامه تحصیل صرف نظر کرد و در کار کشاورزی به یاری پدرش شتافت و با هدف کمک به اقتصاد خانواده و پیشرفت علمی، روزها را به کار مشغول می‌شد.
 
سال 1347 به خدمت سربازی رفته و پس از گذراندن دوره آموزشی به گارد جاویدان اعزام شده و در آنجا مسؤولیت حفاظت از کاخ‌های طاغوت را بر عهده داشت.
 
تجربه شهید ترکی از آن دوران به گونه‌ای بود که در یاداشت ‌هایش چنین نوشت: «زندگی من از دوران سربازی ‌ام اوج گرفت. من در آنجا، حس کردم و دیدم که چه خیانت ‌هایی در کشور صورت می‌گیرد، آن زاغه ‌نشینان و آن کاخ‌ نشینان و آن مردم محروم روستا و مستشاران آمریکایی که دسته دسته برای مکیدن خون ملت مظلوم ایران وارد کاخ‌ها می‌شوند. من در این باره، درس بزرگی آموختم و این دوران سربازی، برای من همچون دانشگاهی بود که درد مردم محروم و مستضعفی که خود را نیز از آن ها جدا نمی‌دانم، احساس کردم‌».
 
با آغاز سال 1357 و جنبش همگانی مردم علیه حکومت شاه، شهید ترکی به همراه شهید شکرالله کیانی، اقدام به تشکیل گروهی به نام محافظان انقلاب نموده و فعالیت ‌های سیاسی و انقلابی خود را در سطح روستا آغاز کردند.
 
آن ها با برگزاری کلاس‌های عقیدتی و سیاسی، حمایت از کاندیداهای حزب‌الله از جمله شهید رحمان استکی، ایجاد مراسم ‌های راهپیمایی علیه نظام شاهنشاهی و پخش اعلامیه‌ های حضرت امام(ره) به نقاط مختلف استان، به اهداف و آرمان‌ های نظام نوپای جمهوری اسلامی تحقق بخشیدند.
 
شهید ترکی با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به صورت داوطلبانه در این نهاد انقلابی مشغول فعالیت شد.
 
با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در 31 شهریور 1359 به عنوان نخستین گروه اعزامی از استان چهارمحال و بختیاری، مسؤولیت یک گروه 13نفره را بر عهده گرفت و در هفته آغاز جنگ، عازم مناطق جنگی شدند.
 
پس از چند ماه به عنوان فرمانده محور شوش از سوی فرماندهان ارشد، منصوب شد و دلاورمردی و شجاعت ‌های بی نظیری از خود به جای گذاشت.
 
سردار حسین علی ترکی سرانجام در ظهر روز چهارشنبه، ششم بهمن ماه سال 61 هنگامی که به همراه دوست و هم ‌رزمش، ارسلان حبیبی سوار بر موتور سیکلت بودند تا کالک عملیات فتح المبین را به قرارگاه برسانند، هدف ترکش خمپاره دشمن قرار گرفتند.
 
ارسلان حبیبی بلافاصله به شهادت رسید اما شهید ترکی از ناحیه فرق سر، به شدت آسیب دید و پس از این که وی را به بیمارستان شوش انتقال دادند به شهادت رسید./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات