۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۸
کد خبر: ۲۶۷۰۷۸

فعالیت بیش از 200 خانه قرآن در خراسان رضوی

خبرگزاری رسا ـ مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر 205 خانه قرآن در خراسان رضوی با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در سطوح مختلف مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد 127 خانه قرآن روستایی و 78 خانه قرآن شهری است.
مهدي رمضاني

 مهدی رمضانی، مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: با توجه به ارزیابی های سازمان دارالقرآن، اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در فعالیت های قرآنی سال 93 رتبه دوم کشوری را کسب کرد.

 

وی با بیان این که در همین راستا، گردهمایی با هدف تقدیر و تجلیل از کارشناسان قرآنی در اوایل خرداد ماه برگزار شد، افزود: در این گردهمایی طرح های قرآنی سال 93 بررسی شد و آیین های سال 94 هم ابلاغ شد.

 

مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: تدوین استراتژی ده ساله فعالیت های قرآنی استان، بازدید از جامعه قاریان قرآن مشهد از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.

 

رمضانی در ادامه درباره فعالیت های چندگانه مؤسسات قرآنی استان گفت: فعالیت های آنان در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی است که متناسب با مقدار فعالیت هایشان به سه سطح درجه یک و دو و سه تقسیم می شوند.

 

وی با بیان این که در حال حاضر مجوز فعالیت 104 موؤسسه قرآنی در خراسان رضوی صادر شده است، خاطرنشان کرد: 93 مؤسسه قرآنی مجوز فعالیت شان در سال های گذشته صادر شده و هم اکنون 11 موؤسسه دیگر هم مراحل صدور مجوز فعالیت آن ها در حال انجام است.

 

مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: تعداد اعضای این مؤسسات قرآنی به صورت متغیر از 100 تا 700 نفر است که بیشترین فعالیت های آنان نیز به صورت آموزشی است.

 

رمضانی تصریح کرد: مؤسسات قرآنی سطح سه فقط می توانند در شهرستان ها، سطح دو در استان و سطح یک به صورت کشوری و در صورت توانایی در سطح بین المللی هم فعالیت کنند.

 

مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: بعد از مشهد، شهرستان‌های نیشابور، تربت‌حیدریه و سبزوار از جمله شهرستان‌های استان هستند که بیشترین مؤسسات قرآنی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

وی در ادامه به بیان فعالیت های دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت و گفت: برگزاری دوره های آموزشی و بهره مندی سالانه بیش از ده هزار نفر در این آموزش ها، برپایی دوره های تربیت معلم قرآن کریم از جمله فعالیت های این بخش در سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی است.

 

رمضانی افزود: اجرای طرح ملی ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم، برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در ایام رمضان المبارک در شهرستان های استان و برگزاری مسابقات قرآنی متنوع همچون نوالهدی، تسنیم و غیره از جمله دیگر برنامه ها است.

 

وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 500 حافظ قرآن کریم در استان هستند که از این تعداد 365 نفر از آن ها در آزمون دهمین دوره طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم ثبت نام کرده اند.

 

مسؤول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان این که این آزمون در مرحله اول به صورت کتبی در روز 18 اردیبهشت در محل اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزارشد، خاطرنشان کرد: آزمون شفاهی دهمین دوره طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در شهریورماه برگزار می شود./934/ت302/ب5

ارسال نظرات