وظیفه روحانیان ترویج قرآن در بین مردم و ایجاد شوق دینی در جامعه است
حجت الاسلام مهدی بیدار، استاد حوزه علمیه ولی عصر(عج) سیرجان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، گفت: پیامبر اکرم(ص) فرمودهاند که من مبعوث شدم تا اخلاق را میان جامعه رواج بدهم و ماه رمضان ماه اخلاق است.
وی در ادامه با بیان این که باید از اخلاقهای زشت و ناپسند دوری کرد، افزود: در این ماه باید اخلاق نیک و پسندیده را میان مردم شاهد باشیم چرا که اخلاق در اسلام از اهمیت خاصی برخوردار است.
این استاد حوزه با اشاره به این که مهمترین اخلاق ناپسند تکبر است، اظهار داشت: اگر تکبر در جامعه نبود، بسیاری از مشکلات مردم از بین میرفت.
حجت الاسلام بیدار با بیان این که شیطان به خاطر تکبر کافر است، ابراز داشت: شیطان به ذات خداوند اعتقاد داشته و در قرآن به ذات الهی قسم یاد میکند.
وی با اشاره به این که شیطان خود را برتر از انسان میداند، چرا که او از آتش خلق شده است، خاطر نشان کرد: این تکبر سبب خروج شیطان از بهشت شد.
این استان حوزه با بیان این که تکبر همان منیت است، افزود: اگر مردم تکبر نداشتند زندانها و دادگاهها خلوت میشد و همین امراتحاد در جامعه ایجاد میکرد.
حجت الاسلام بیدار با اشاره به نزول قرآن کریم در ماه مبارک رمضان ابراز داشت: مردم باید به قرآن اهمیت بدهند و در آیات آن تدبر و تفکر داشته باشند، چرا که درسهای فراوانی در آن نهفته است.
کارشناس مسائل دینی با بیان این که تلاوت قرآن در این ماه دارای فضایل زیادی است، اظهار داشت: تلاوت باید همراه با تدبر و عمل کردن باشد.
وی با اشاره به نزول قرآن در دو مرحله افزود: نخست قرآن یکجا به پیامبر اکرم(ص) در ماه رمضان نازل شده و بعد از بعثت حضرت محمد(ص) به صورت تدریجی نازل شده است.
حجت الاسلام بیدار با بیان این که ماه رمضان از معنویت خاصی برخوردار است، اظهار داشت: به برکت این ماه مردم از گناه دوری کرده و به مساجد و بزرگان رجوع میکنند.
این استاد حوزه با اشاره به این که امام خمینی فرمودند که قرآن را از سر قبرستانها نجات دهید، ابراز داشت: قرآن نباید به گونهای باشد که انسان را یاد مجلس ترحیم بیندازد.
وی در پایان با بیان این که قرآن در جامعه اسلامی در حال فراموش شدن است، گفت: مسؤولان و روحانیان به فکر ترویج قرآن در بین مردم باشند و شوق دینی در جامعه ایجاد کنند./ 972/ت302/ح