۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۸
کد خبر: ۲۷۸۶۶۹
استاد حوزه و دانشگاه مطرح کرد؛

غیبت امام عصر؛ استراتژی جهادی در مقابل شیاطین

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهمیت فرائض دینی و آثار آنها در زندگی روزمره انسان‌ها، گفت: عصر غیبت عصر جهاد انتظار است و باید با عمل به فرائض دینی به استقبال حکومت عدل جهانی حرکت کنیم.
عصر ظهور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی محمدی، شب گذشته در برنامه زمزم معرفت که در محل شبستان بزرگ امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد با بیان اینکه در روایت آمده است در دوران غیبت امام عصر(عج) باید به راویان احادیث اهل بیت(ع) برای حل مسائل شرعی جدید مراجعه کرد، اظهار داشت: این روایت در کتاب شریف احتجاج مرحوم طبرسی آمده است و نشان از پویایی فقه شیعه در شرایط سخت جنگی و استراتژیک است.


استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه پیرامون مراجعه به فقها برای حل مسائل شرعی احادیث زیادی از سوی امامان معصوم به ما رسیده است، عنوان کرد: در عصر غیبت ما در حقیقت در یک حالت جهادی با نام انتظار مواجه قرار داریم که باید در حل مسائل خود به این احادیث جامه عمل بپوشانیم.


وی در پاسخ به این سؤال که برای ملکه شدن نماز صبح در سیره عملی بنده چه باید کرد عنوان کرد: نماز صبح تکلیف واجبی است که ارزش‌های زیادی برای آن در روایات متعدد نقل شده است.


حجت الاسلام محمدی افزود: نماز ستون دین است و انسان باید در نظر داشته باشد که یک خیمه بدون ستون دیگر خیمه به آن اطلاق نمی شود؛ بنابراین بنده باید برای سامان دادن به امور زندگی و دینی خود نماز یومیه را مرتب و با برنامه‌ریزی دقیق بجا آورد.


وی ادامه داد: در روایت تاریخی آمده است که ابلیس در پاسخ به سؤال حضرت یحیی(ع) که فرمودند «ای ابلیس از کدام عمل من خوشحال هستی» پاسخ داد «ای یحیی من از زمانی که شما در افطار خود مقداری بیش از حد به میل غذا می پردازید مسرور هستم چراکه این موضوع مقداری از ساعت عبادت شب شما را می کاهد» در روایت آمده است که حضرت قسم یاد که که تا آخر عمر شبی را با شکم سیر نخوابد.


استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه دلیل عمده قضای نمازهای یومیه گناهان روزمره بنده‌گان است، عنوان کرد: بیرون رفتن گناه از اعمال یومیه موجب برکت در امور زندگی و نظم آن در همه امور می شود.


وی در پاسخ به این سؤال که چگونه از غیت نسبت به دیگران بپرهیزیم و بدی آن را درک کنیم، گفت: در مسائل تربیتی انسان باید سه گام اساسی بردارد که اولین و مهم‌ترین آن جهان‌بینی انسان است.


حجت الاسلام محمدی افزود: برای درک بدی غیبت باید انسان آثار غیبت را بشناسد و در روایتی نقل شده است که کسی که غیبت کند اگر توبه کند و بمیرد آخرین کسی است که وارد بهشت خواهد شد ولی اگر موفق به توبه نشود اولین کسی است که به جهنم وارد خواهد شد./921/پ202/ف

ارسال نظرات