آیت الله تبریزی در تمامی کارها همواره رضای الهی را مد نظر قرار می داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید حسین مؤمنی استاد سطح عالی حوزه علمیه قم پنجشنبه شب در مراسم بزرگداشت نهمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله میرزا جواد تبریزی که با حضور علما در بیت این مرجع تقلید برگزار شد، به تبیین سیره زندگانی و عملی این عالم برجسته پرداخت.
این مبلغ دینی با اشاره به برخورد بسیار محبت آمیز حضرت آیت الله تبریزی با شاگردان خود گفت: این مرجع تقلید به گونه ای سخن می گفتند که مطالب ایشان شاگردان را از دغدغه و ابتلا نجات داد، امام علی(ع) فرمودند که عالم نسبت به مردم باید همانند طبیب و دوست دلسوز باشد.
وی افزود: این مرجع تقلید همانند طبیب بودند و همانگونه که لازم بود مراجعه کنندگان و شاگردان خود را درمان می کردند و با افراد در تعامل بودند، حضرت آیت الله تبریزی در وصیت نامه خود می فرماید حال که پیکر این جانب در قبر آرمیده یا در دستان شماست، به شاگردان عزیزم که سال ها برای آن ها تلاش کردم و هیچگاه تعطیلی را احساس نکردند نصیحتی دارم.
حجت الاسلام مؤمنی با بیان این که سبک زندگی حضرت آیت الله تبریزی بر درخواست های ائمه طاهرین(ع) در روایات انطباق دارد، اظهار داشت: ایشان در وصیت خود می گویند در طول حیات خود سعی کردم قبل از آن که نصیحتی متوجه کسی کنم خود بدان عمل کرده باشم.
وی ادامه داد: این مرجع تقلید در ادامه وصیت نامه خود می فرمایند بر تمام مؤمنین است که با دل و جان از مسلمات مذهب حق دفاع کرده و هیچگاه اجازه ندهند برخی افراد با القای شبهه عوام را فریب دهند به ویژه در مسائل شعائر حسینیه که تشیع به واسطه آن زنده است؛ حفظ شعائر اهل بیت(ع) و حفظ مذهب بر حق وظیفه تشیع است در آن کوتاهی نکنید که مسؤول هستید.
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به نصیحت حضرت آیت الله تبریزی به طلاب ابراز داشت: ایشان فرمودند من به طلاب عزیز توصیه می کنم که با جدیت و تلاش تقوای الهی را پیشه کنند و در امر تحصیل تلاش کرده و همواره رضای خداوند را مد نظر داشته باشند؛ ایشان به توصیه های خود نخست عمل کردند سپس به دیگران فرمودند.
وی عنوان کرد: حضرت آیت الله تبریزی در تمامی کارها و همواره رضای الهی را مد نظر قرار می داد، این مرجع تقلید با مقام علمی بسیار بالا که افراد بسیاری از ایشان استفاده کردند در وصیت نامه خود می فرمایند اینجانب در طول دوران عمرم طلبه ای بیش نبودم و مانند یک طلبه جوان شب و روز در امر تحصیل تلاش می کردم تا بتوانم خدمتی نا چیز داشته باشم.
حجت الاسلام مؤمنی خاطرنشان کرد: بنده خودم از این بزرگوار شنیدم که فرمودند اگر می توانستم حتی در روز تاسوعا و عاشورا نیز درس می گفتم اما گریه امانم نمی دهد و مانع می شود از این که به درس و بحث بپردازم؛ حضرت آیت الله تبریزی پیوسته اهل بکا بود./1323/پ202/ج