۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۲
کد خبر: ۲۸۸۹۳۵
نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری:

ویژگی بارز آیت الله خزعلی مدیریت زمان در دوران زندگی بود

نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری گفت: یک آدمی که برای فرصت‌های خودش این‌گونه برنامه‌ریزی کند، عمر پربرکتی خواهد داشت، که ایشان هم این عمر پربرکت را داشت.
آيت الله عالمي

آیت‌الله حسن عالمی، نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر در خصوص ویژگی‌های آیت‌الله خزعلی(ره) گفت: آیت‌الله خزعلی ویژگی‌های فراوانی داشت، از جمله اینکه ایشان شخصیتی بود که با پارسایی زندگی می‌کرد و برای اسلام، طلبه‌ها، انقلاب و امت بسیار دلسوز بود.


نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری افزود: حضرت آیت‌الله بهجت در مسجد فاطمیه قم نماز جماعت را می‌خواند و آیت‌الله خزعلی که تفسیر بسیار خوبی داشت و نسبت به آیت‌الله بهجت جوان‌تر هم بود بعد از نماز ایشان در مسجد، تفسیر قرآن را تدریس می‌کرد.

 
رییس شورای زکات کشور اظهار داشت: آیت‌الله خزعلی ضمن اینکه عالمی برجسته بود یک ناطق، خطیب و  منبری خوب بود و با ادبیات خوب با مردم صحبت می‌کرد و گاهی هم سخنرانی‌های آتشین انقلابی می‌کرد.

 
آیت‌الله عالمی خاطر نشان کرد: آیت‌الله خزعلی از جمله ویژگی هایی که داشت و باید برای طلبه‌ها الگو و نمونه باشد این بود که از وقت حداکثر استفاده را می‌کرد.

 
نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی افزود: در آن زمانی که حافظ تمام قرآن خیلی محدود پیدا می‌شد ایشان با همه کارها و تلاش‌هایی که می‌کرد حافظ کل قرآن شد و همچنین حافظ تمام نهج‌البلاغه یعنی خطبه‌ها، نامه‌ها و کلمات قصار نهج‌البلاغه هم بود.

 
وی بیان داشت: از ایشان نقل می‌شد که من این نهج‌البلاغه را از فرصت‌هایی مانند انتظار در صف نانوایی یا در صف سوار شدن به اتوبوس و یا در صف‌هایی از این قبیل، استفاده کرده و نهج‌البلاغه را حفظ کردم.

 
نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: یک آدمی که برای فرصت‌های خودش این‌گونه برنامه‌ریزی کند، عمر پربرکتی خواهد داشت که ایشان هم این عمر پربرکت را داشت./846/ت303/ش
ارسال نظرات