۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۰
کد خبر: ۲۹۳۶۹۸
کارشناس مذهبی:

اسلام با کار کردن زنان مخالف نیست

خبرگزاری رسا ـ کارشناس امور خانواده با بیان این‌که اسلام با کار کردن زن مخالف نیست، گفت: باید بانوان جامعه نیز کار کنند، زیرا مشاغلی وجود دارند که تماما زنانه هستند.
حجت الاسلام حسين دهنوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسین دهنوی، کارشناس امور خانواده، غروب چهارشنبه 15 مهر در نشست ماهیانه فرهنگسرای قرآن در این مکان فرهنگی، گفت: اسلام بنایش بر اعتدال است و آموزه‌های بسیار زیادی در مورد اعتدال داریم.



وی افزود: احادیث و روایاتی که در بطن قرآن آمده است از جمله راست و چپ، گمراهی است و راه درست میانه است، اعتدال داشتن مهم است و این اعتدال به تقوا قطعا نزدیک است.



کارشناس مذهبی در خصوص اعتدال، تاکید کرد: اعتدال چه برای خانم‌ها در کار و فعالیت‌های اجتماعی و چه برای آقایان توصیه شده است و اگر زن مسلمان شغل اجتماعی بیرون از منزل را به دوش می‌کشد اگر طبق ضوابط دین عمل کند هرگز دچار آسیب و آفت نخواهد شد.



حجت الاسلام دهنوی اظهار داشت: اسلام با تنبلی به جدیت مخالف است هم‌چنین با پرکاری، زیرا اگر مرد مسلمان شب و روزش را مشغول کار باشد همسر و خانواده هرگز نیاز‌های عاطفی و معنوی‌شان براورده نخواهد شد و طبق روایات و آیات بهترین افراد کسانی هستند که دنیا را به آخرت رها می‌کنند و آخرت را هم به‌خاطر دنیا از دست نمی‌دهند.



وی با بیان مطلبی در خصوص روزی افراد، ابراز داشت: در علم اقتصاد اسلامی نیازمندی‌های زندگی اگر در حد کفاف به آن پرداخته شود کافی است و اسلام با سرمایه‌داری و کاپیتالیسم مخالف است زیرا که اگر تنهاذ انگیزه افراد کسب سرمایه باشد حتما از سرمایه‌های اصلی که خانواده و فرزندان هستند دور خواهند ماند.



کارشناس امور خانواده در خصوص تربیت فرزندان، بیان داشت: اگر مادران شاغل بتوانند تا سه سالگی کودک او را همراهی کرده و از بردن به مهدهای کودک خودداری کنند بسیاری از مشکلات روحی و جسمی که برای فرزندشان در محیط بیرون از خانه به‌وجود خواهد آمد می‌توانند جلوگیری کنند.



حجت الاسلام دهنوی آفت‌های شغلی را یکی از خطرات زندگی دانست و تصریح کرد: آفت‌های شغلی همسران هنگامی رخ خواهد داد که ساعات بسیاری مشغول کار باشند و فشار زیادی به همسر خود وارد بیاورند و به او کم توجهی کنند.



وی بیان داشت: خستگی ناشی از کار زیاد باعث می‌شود ارتباط عاطفی بین زوجین کمرنگ شده و متارکه عاطفی به‌وجود بیاید.



کارشناس امور خانواده با اشاره به جایگاه اجتماعی زنان، تاکید کرد: اصل در اسلام این است که مادر در خانه باشد و رسالت اصلی وی تربیت فرزند قرار بگیرد، اما هرگز اسلام با کار کردن زن مخالفتی نداشته است، زیرا مشاغلی در جامعه وجود دارد که تنها از عهده بانوان بر می‌آید./856/202/ب1

ارسال نظرات