۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۸
کد خبر: ۳۰۱۱۹۳
معاون تهذیب مدرسه علمیه الغدیر اهواز:

تبلیغات تلویزیونی ناخودآگاه خانواده‌ها را به سبک زندگی غربی سوق می­دهند

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب مدرسه علمیه الغدیر اهواز با اشاره به این که صدا و سیما با تهیه برنامه­های دینی به رواج سبک زندگی اسلامی همت می گمارد، گفت: تبلیغات تلویزیونی ناخودآگاه خانواده‌ها را به سوی فرهنگ غربی و اشرافی‌گری سوق می­دهند.
 سبک زندگي اسلامي

حجت الاسلام مصطفی فرطوسی، معاون تهذیب مدرسه علمیه الغدیر اهواز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به سخنان مفصل رهبر معظم انقلاب درباره سبک زندگی اسلامی و ابراز ناراحتی ایشان از بی­توجهی به آن، تصریح کرد: در این زمینه باید با آشنایی کافی به سیره اهل بیت(ع) و کیفیت زندگی آنان، سبک زندگی خود را براساس آنان تطبیق کرده که در این صورت  اسلامی با تمام ابعاد اخلاقی و اجتماعی آن مراعات می­شود.

 

حجت الاسلام فرطوسی با بیان این که زندگی جامعه امروزی حالت اشرافی­گری و مایل به سبک غرب است، ادامه داد: غرب با وجود شبکه­ها و پایگاه‌های اجتماعی گوناگون خود بر اخلاق، پوشش، صله رحم و روابط اجتماعی مردم تأثیر ناخوشایند بر جا گذاشته و تهدید کننده زندگی اسلامی است که با پیروی از سبک زندگی اهل بیت(ع) رذائل و خصلت­های ناپسند غرب از جامعه زدوده می­شود.

 

معاون تهذیب مدرسه علمیه الغدیر با اشاره به این که قرآن کریم درباره سبک زندگی و روابط اجتماعی برنامه کامل و جامعی ارائه داده است، افزود: تطبیق اخلاق و ایده­های زندگی براساس آموزه­های قرآنی و سیره اهل بیت(ع) به عنوان مصادر سبک زندگی اسلامی سبب تحقق سبک زندگی اسلامی در جامعه است.

 

وی نقش خانواده در ترویج سبک زندگی اسلامی میان فرزندان و جامعه را حائز اهمیت دانست و گفت: بی­توجهی به سبک زندگی اسلامی از سوی والدین سبب بی­توجهی فرزندان به آن شده و جامعه به دور از زندگی اسلامی خواهد بود.

 

حجت السلام فرطوسی با اشاره به دامنه فعالیت­ نهادهای فرهنگی در زمینه سبک زتدگی اسلامی و انتقاد از تبلیغات تلویزونی، بیان داشت: تبلیغات تلویزیونی بیننده را ناخوداگاه به سوی زندگی اشرافی و دوری از زندگی اسلامی سوق داده و صدا و سیما با رواج آموزه­های دینی به گسترش سبک زندگی اسلامی کمک کند.

 

وی با اشاره به گسترش روز افزون شبکه­های اجتماعی و ماهواره­ها و تأثیر آنها بر زندگی اظهار داشت: متآسفانه ناخواسته به سوی زندگی غربی و اشرافی در حرکت هستیم و راه مقابله با آن تهیه برنامه­های دینی و اسلامی در تلویزیون و رادیو است.

 

معاون تهذیب مدرسه علمیه الغدیر سبک زندگی غرب را منهدم کننده بنیان خانواده و مروج  فساد اخلاقی در خانواده و جامعه و نابود کننده انسانیت دانسته و افزود: در زندگی اسلامی تقویت بنیان خانواده، عزت و احترام آن از اولویت برخوردار بوده و  این سبک برای انسان ارزش و احترام قائل است./9466/302/ب2

ارسال نظرات