۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶
کد خبر: ۳۰۸۶۵۱
معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین:

فرجام گناه کوتاهی عمر را به دنبال خواهد داشت

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین گفت: امام حسن عسگری می‌فرمایند از گناه و آلودگی دوری نمائید چرا که اگر انسان به گناه آلوده شود از کوتاهی عمر خود نباید ایمن باشد چون خداوند آن کاری را که بخواهد انجام می‌دهد.
حجت الاسلام اکبر رمضاني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام اکبر رمضانی معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان قزوین ظهر امروز در مسجد مهدیه مینودر پیرامون شهادت امام حسن عسگری(ع) گفت: ابن شهر آشوب می‌نویسد که بیست و سه سال ایشان با پدرش زندگی کردند و شش سال هم پس از امام هادی(ع)در قید حیات بودند.

 

وی در ادامه افزود: ایشان در روز جمعه هشتم ربیع الاول در سال 260 هجری قمری یعنی پنج سال پس از به دنیا آمدن امام زمان شهید شدند.

 

نیکوکاری به خلق مصداق اطاعت از خداوند

این کارشناس دینی با بیان اینکه از امام حسن عسگری( ع) روایات و احادیثی از سیره و روش ایشان باقی مانده ابراز کرد: یک نمونه از این روایات در بیان آثار اطاعت و نافرمانی از خداوند است و آن  نیکوکاری به خلق است که جزئی از اطاعت خداوند است.

 

این کارشناس فرهنگی با اشاره به فرمایش علامه مجلسی به نقل از امام حسن عسگری تصریح کرد: در بهشت دری به نام المعروف وجود دارد که تنها نیکوکاران از آن داخل می‌شوند، یعنی ما باید به این مساله توجه داشته باشیم که وقتی در آخرت دری از درهای بهشت به نام نیکی قرار داده شده پس ما باید در دنیا به دنبال نیکی کردن باشیم.

 

وی با اشاره به روایتی از امام حسن عسگری در مورد فروتنی اظهار کرد: کسی که به حقوق مردم آشناتر از دیگران باشد و به ادای آن حقوق اهتمام بورزد نزد خدای متعال مقام برتری دارد و کسی که در برابر برادران مومن خویش فروتنی کند در نزد خداوند در زمره صدیقین و شیعیان واقعی حضرت علی( ع) خواهد بود.

 

حجت الاسلام رمضانی در ادامه پیرامون رعایت حقوق دیکران از نگاه امام یاد آور شد: پس از توجه به این‌ حدیث انسان خود را ملزم می‌بیند که حقوق دیگران را رعایت کند این نکته مهمی ست که بسیاری از مردم از آن غافل هستند.

 

این کارشناس حوزوی با اشاره به اینکه احادیث دیگری نیز از آن حضرت در مورد گناه نقل شده است گفت: این احادیث انسان‌ها را از گناه و عواقب آن انذار می‌دهند و از رفتن به سمت گناه منع می‌نمایند.

 

فرجام گناه کوتاهی عمر را به دنبال خواهد داشت

وی افزود: آن حضرت می فرمایند از گناه و آلودگی دوری نمائید چرا که اگر انسان به گناه آلوده شود از کوتاهی عمر خود نباید ایمن باشد چون خداوند آن کاری را که بخواهد انجام می‌دهد.

 

معاون تبلیغ مدرسه علمیه مولاوردیخان ابراز کرد: ما نباید فکر کنیم که عمر ما طولانی است چرا که هر لحظه ممکن است مرگ ما فرا برسد و وقتی ما اجل خود را نزدیک ببینیم اثرش این است که انسان کمتر گناه می‌کند چرا که ممکن است توفیق و سعادت توبه کردن را از دست بدهد و نتواند آثار زشت و منفی گناه را از بین ببرد و کار خیر انجام دهد.

 

برترین عمل خیر خدمت به خلق است

وی با بیان اینکه ما باید عمرمان را غنیمت شمرده و کارهای خوبی را که خداوند از ما خواسته انجام دهیم تصریح کرد: یکی از کارهای خوبی که می‌توانیم انجام دهیم خدمت به خلق است که برترین عمل خیر است این نشان می‌دهد که امامان به زندگی اجتماعی ما توجه ویژه داشتند و همواره مردم را به رعایت اخلاق و ادب و حقوق و مسائل اجتماعی سفارش می‌کردند.

 

حجت الاسلام رمضانی در پایان اسلام ناب محمدی را مکتب ادب، احترام و انضباط دانست و گفت: جامعه شناسی اسلامی بسیار فرهیخته و در صدر تمام جامعه شناسی‌های کشورهای اسلامی قرار گرفته است، اگر مردم نکات اخلاقی را در جامعه رعایت کنند کشور ما از نظر اخلاق و آداب اجتماعی الگویی خواهد شد برای تمام کشورهای جهان./873/302/ب3

ارسال نظرات