۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۱
کد خبر: ۳۲۵۰۸۱
مدیر مدرسه علمیه زینبیه فارسان:

زنان فرمانده خط مقدم اقتصاد مقاومتی هستند

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه زینبیه(س) فارسان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با محوریت اقتصاد مقاومتی، گفت: زنان فرمانده خط مقدم اقتصاد مقاومتی هستند؛ چراکه تدبیر امور داخلی خانواده بر عهده زنان است.
كارگاه آموزشي فاطميون ويژه خواهران شاغل در سپاه حضرت قمربني هاشم(ع)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، فاطمه امیدی، مدیر مدرسه علمیه زینبیه(س) فارسان، شامگاه پنج شنبه، 26 فروردین ماه، در کارگاه آموزشی فاطمیون ویژه خواهران شاغل در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) این استان، با تبریک حلول ماه رجب و ولادت باسعادت حضرت علی(ع) به تشریح آسیب های موجود فراروی زنان پرداخت.

 

امیدی با بیان این که دسته نخست این آسیب ها متوجه زنان شاغل است، ابراز داشت: دسته دوم آسیب هایی است که در روابط بانوان شاغل وجود دارد و سوم طبیعت زندگی ما در عصر تکنولوژی که افزون بر فضای حقیقی درگیر فضای مجازی هم شده ایم.

 

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اسلام نسبت به اشتغال و کار اهمیت بسیار زیادی قائل است و این موضوع تنها اختصاص به مردان ندارد.

 

وی در تبیین شغل های مفید اظهار داشت: شغلی مفید است که در رسیدن به تعالی و سعادت انسان کمک کند و او را به بالاترین جایگاه های معنوی برساند.

 

امیدی با بیان این که خداوند تأمین مسائل اقتصادی خانواده را بر عهده مردان قرار داده است و زنان در این موضوع هیچ تعهدی ندارند،‌ تصریح کرد: خداوند جایگاهی را که برای زنان قرار داده است جایگاه همسری و مادری است؛ چرا که خداوند به زنان روح لطیف و جسم ظریف و باطن شریف عطا کرده است و خواسته های خدا با توجه به داشته هایی است که زنان دارند.

 

مدیر مدرسه علمیه زینبیه(س) فارسان در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با محوریت اقتصاد مقاومتی گفت: زنان فرمانده خط مقدم اقتصاد مقاومتی هستند؛ چراکه تدبیر امور داخلی خانواده بر عهده زنان است.

 

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: با توجه به اشارات و فرمایشات متعدد و حکیمانه رهبر انقلاب پیرامون اقتصاد مقاومتی نیاز است زنان نسبت به تنوع طلبی ها، قناعت، چشم و هم چشمی ها توجه و اهتمام بیشتری داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: از آثار مثبت اشتغال زنان می توان به استفاده از ظرفیت و توانمندی های زنان، بالا رفتن سطح فرهنگ خانواده با کسب تجربیات بسیار زنان در محیط کار و کنار آمدن راحت تر زنان با شرایط سخت زندگی اشاره کرد.

 

امیدی اضافه کرد: با تمام این وجود، آسیب هایی جدی متوجه زنان شاغل است مانند کم کاری و کوتاهی در امور خانواده، بیکاری مردان در جامعه، رعایت حریم محرم و نامحرم که زنان شاغل را تهدید می کند.

 

وی درباره وظیفه خانه داری زنان گفت: خانه داری زنان از نگاه اسلام صرفا به حضور در خانه و کار کردن صرف در خانه نیست؛ نه در خانه نشستن خانه داری است و نه شاغل بودن زن را نمونه می کند بلکه زنی نمونه است که بتواند سکینه و آرامش را در خانه تأمین کند، حال چه شاغل باشد و چه شاغل نباشد./9457/202/ب1

ارسال نظرات