۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۴
کد خبر: ۳۲۶۰۷۶
استاد حوزه علمیه مازندران:

سیره علوی بهترین راه مقابله با هجمه های فرهنگی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که تبیین و انتقال فرهنگ علوی امری ضروری و مهم است، گفت: باید تلاش کنیم تا فرهنگ و سیره علوی را به نسل جوان جامعه در برابر تهاجم صورت گرفته از دشمنان انتقال دهیم.
عدل و عبادت حضرت علي(ع) آيينه تمام نماي سعادت است

حجت الاسلام محمد جوادی، استاد حوزه علمیه محمودآباد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در محمودآباد،با عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت امام علی(ع)، گفت: حضرت علی(ع) در ارائه عدالت پیشروترین و تنها فرد مقتدر تاریخ هستند که بعد از پیامبر اسلام عدالت را با تمام ابعاد آن در جامعه پیاده کردند.

 

وی افزود: بررسی نهج البلاغه نشان می دهد که از منظر امام علی(ع) عدالت در رأس ارزش های اسلامی است و تمام ارزش ها به عدالت باز می‌گردد.

 

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه به بیان خصوصیات و فضائل آن حضرت پرداخت و گفت: در بیان فضائل و کرامات حضرت علی(ع)، نه تنها ما، بلکه تمام بشریت عاجزند، چون در وصف کسی که خود خداوند او را«نبأ عظیم» می داند و آیات زیادی را در وصف او آورده و مداح اوست و فضائل او را می‌گوید، ما نمی توانیم سخنی بگوییم.

 

وی با اشاره به جایگاه نهج البلاغه گفت: بیانات، اندیشه‌ها و حکمت‌های حضرت علی(ع) در نهج البلاغه که بعد از قرآن مجید مهم‌ترین کتاب است مهم‌ترین منبع بیداری اسلامی و بهترین راه حل مشکلات جهان امروز و نیل به سعادت دنیوی و اخروی است.

 

حجت الاسلام جوادی خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام به ‌عنوان الگوی تمام نمای حقوق انسانی و علی(ع) از قرن‌ها پیش در ابعاد مختلف به مفهوم بنیادین عدالت و حقوق بشر پرداخته و از زوایای گوناگون بر رعایت اصول آن‌ها که جزو مفاهیم کلیدی اسلام می‌باشند، تاکید نموده‌اند.

 

وی با اشاره به احادیثی از نهج البلاغه حکایات این کتاب سرشار از حکمت را تعریفی جامع از مفهوم عدالت دانست و آنچه را که جوامع غربی امروزه از عدالت تعریف می‌کنند مغایر با مفهوم حقیقی آن دانست.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که تبیین و انتقال فرهنگ علوی امری ضروری و مهم است، گفت: باید تلاش کنیم تا فرهنگ و سیره علوی را به نسل جوان جامعه در برابر تهاجم صورت گرفته از دشمنان انتقال دهیم.

 

استاد حوزه علمیه مازندران همچنین به آغاز ایام البیض و اعتکاف اشاره کرد و اظهار داشت: اعتکاف فرصتی برای انسان است تا او از روال عادی دنیا فاصله بگیرد و بیشتر با خدای خویش رابطه برقرار کند.

 

وی خاطرنشان کرد: اعتکاف گوشه نشینی است، پیامبران برای ارتباط با خداوند به گوشه‌نشینی روی آورده و مدت‌ها از مردم دور می‌شدند و به عبادت مشغول بودند.

 

استاد حوزه علمیه محمودآباد با اشاره به این که اعتکاف اهمیت ویژه ای در روایات دارد، تصریح کرد: انسان با حضور در این برنامه معنوی می‌تواند خود را مورد بررسی قرار دهد و با تدبر و اندیشه نگاهی به اعمال گذشته خود داشته باشد.

 

حجت الاسلام جوادی خاطرنشان کرد: همچنین معتکفان می‌توانند برای یک سال آینده خود برنامه ریزی کرده و از خداوند بخواهند تا برای آن‌ها سالی خوب و سرشار از موفقیت و برکت مقدر کند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که روح بندگی انسان در این چند روز تقویت می‌شود، تصریح کرد: اعتکاف مانند حمام روح است که انسان می‌تواند به وسیله آن خود را پاکیزه کند./950/302/ب2

ارسال نظرات