اعزام ۱۸۰۰ مبلغ دینی به مناطق مختلف استان مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ناصر شکریان، مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران امروز در جمع خبرنگاران از اعزام هزار و 800 مبلغ همزمان با ماه مبارک رمضان به مناطق مختلف استان خبر داد و گفت: بخشی از روحانیان اعزامی از حوزه های علمیه شهرهای قم و مشهد هستند و افزون براین از بسیاری از روحانیان بومی نیز در شهرها و روستاها در ایام ماه مبارک رمضان استفاده خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، اعزام مبلغ در ماه مبارک رمضان را یکی از مهمترین برنامه های این سازمان در طول سال اعلام کرد و بیان داشت: برگزاری نماز جماعت، بیان احکام و مسائل دینی، پاسخگویی به شبهات دینی، برپایی مراسم احیاء و همچنین بیان مهم ترین مسائل روز جامعه از جمله مهم ترین وظایف مبلغان اعزامی در ماه مبارک رمضان است.
حجت الاسلام شکریان، اعزام مبلغ در ماه مبارک رمضان به مناطق شهری و روستایی را ضروری دانست و با بیان این که خوشبختانه میزان استقبال مردم در خصوص اعزام مبلغ هر ساله افزایش می یابد، افزود: این مسأله نشان دهنده عملکرد مناسب مبلغان دینی در زمان استقرار در مناطق مورد نظر است.
وی با بیان این که حضور روحانی در مناطق روستایی از علاوه بر برکات دینی، عاملی برای کاهش بسیاری از ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی بوده است، تصریح کرد: تجربه ثابت کرده هر جا یک مبلغ دینی حضور دارند معضلات اجتماعی در آن منطقه به حداقل می رسد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، نزدیک شدن به تقوای الهی بزرگترین و بهترین اثر روزه در آیات ذکر شده است و طبق احادیث و روایات دینی روزه گرفتن در فصل تابستان سبب دوری از وسوسهها، تقرب به خداوند و رسیدن به صبر و شکیبایی میشود.
وی بروز آثار تربیتی، اجتماعی و بهداشتی را از دیگر مزایای روزهداری در ماه مبارک رمضان برشمرد و تصریح کرد: کسانی که با نیت ویژه و برای رضای خداوند روزه میگیرند از برکات و فایدههای مادی و معنوی روزهداری بهرهمند میشوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای مبلغان دینی جهت تبلیغ احکام دین مبین اسلام دانست و خاطرنشان کرد: مبلغان باید با بیان مطالب سازنده و تأثیرگذار در تعمیق باورهای دینی جوانان و نوجوانان در این ماه ضیافت الهی تلاش کنند.
حجت الاسلام شکریان بیان احکام دینی و بررسی مسائل روز از سوی مبلغان اعزامی را سبب رشد آگاهی مردم دانست و خاطرنشان کرد: مبلغان باید با بیان مطالبی مستند و به روز در افزایش باورهای دینی مردم نقش آفرینی کنند.
وی ماه مبارک رمضان را بهترین زمان برای فرصتسازی خواند و اظهار داشت: مبلغان و هیأت امنای مساجد باید به گونهای رفتار و مدیریت داشته باشند، تا پس از ماه رمضان یارانی خوب را در مساجد و منطقه داشته باشند.
استاد حوزه علمیه مازندران ادامه داد: در ماه مبارک رمضان خداوند این فرصت را به انسان داده است که با تفکر در اعمال و کردار گذشته خویش قبل از اینکه او را محاسبه کنند خود به محاسبه اعمال خویش بپردازد و انسان می تواند با دعا و نیایش زمینه صیقل دادن روح از گناه برای درک نورهای رحمت که بر دل انسان های موحد و مؤمن می تابد را فراهم سازد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با تأکید بر برگزاری جلسات مستمر قرآن در ماه مبارک رمضان، مفاهیم قرآن را جزء کاربردی ترین موضوعات در زندگی انسان دانست و خاطرنشان کرد: توجه به فعالیت های قرآنی تنها نباید مختص ماه مبارک رمضان باشد، بلکه در همه ایام سال مردم باید با مفاهیم قرآنی آشنا شده و بتوانند آن ها را در زندگی روزمره خود استفاده کنند.
حجت الاسلام شکریان با اشاره به این که شب ها و روزهای ماه مبارک رمضان بهترین ساعت ها است و باید از همه لحظات آن به بهترین شکل بهره برداری کنیم، گفت: خداوند همواره به تعالی معنوی مخلوقات خود توجه دارد و اینکه کسی به سفره گسترده این ماه روحانی توجه نکند، در حقیقت از نور به ظلمات گریخته است.
وی ماه مبارک رمضان را ماه ضیافت الهی و ماه تهذیب نفس دانست و گفت: باید از این ماه مبارک برای تبلیغ حداکثری احکام دین مبین اسلام بهره گیریم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این که برنامه سی شب سی محفل قرآنی با یاد و خاطره شهدای مدافع حرم در کانونهای قرآنی استان برگزار میشود، افزود: همچنین 736 مراکز و مؤسسات قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان در سطح مازندران فعال میشوند.
وی با اشاره به برگزاری مسابقه نقاشی سفره افطاری در همه مؤسسات قرآنی مازندران، اضافه کرد: برنامه حمایت از مساجدی که دهه پایانی ماه مبارک رمضان مراسم اعتکاف برگزار میکنند در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه بیش از 50 برنامه محوری قبل از ماه مبارک رمضان در استان برگزار شد، افزود: در این ایام افطاری ساده مورد تأکید قرار دارد و محتوای اقتصاد مقاومتی براساس فرمایش مقام معظم رهبری از جمله بحث اصلاح الگوی مصرف، حمایت از تولید داخلی، تقویت بحث اشتغالزایی و بهرهوری مورد تأکید قرار دارد./1317/203/ب2