۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۹
کد خبر: ۴۳۱۸۳۶
استاد حوزه علمیه:

مهم ترین عامل طلاق لجاجت است

کارشناس مسائل مذهبی گفت: برخلاف اعتقاد برخی افراد که طلاق را نتیجه فقر و اعتیاد می دانند، مهم ترین عامل طلاق لجاجت است.
حجت الاسلام محمدرضا برادران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام محمدرضا برادران استاد حوزه و دانشگاه امروز در مسجد جامع کرمان، با اشاره به عوامل ایجاد محبت در خانواده، گفت: فطرت انسان دوستدار خوبی ها و نیکی ها است و اگر انسان به سمت خوبی ها و کار نیک حرکت کند، محبوبیت اجتماعی پیدا خواهد کرد.

 

وی افزود: تظاهر به خوبی کافی نیست، بلکه راز محبوبیت باطن پاک و نیک است و هرگز طهارت ظاهری زمینه ساز دوستی واقعی و عمیق نخواهد بود.

 

این استاد حوزه علمیه با تاکید بر این که خوبی کردن به دیگران محبت ایجاد می کند، گفت: اگر انسان بخواهد بخاطر خوبی دیگران به آن ها خوبی کند، چیزی جز معامله نکرده است و هیچ گاه این چنین معامله ای زمینه ساز یک محبت عمیق نخواهد بود.

 

وی تاکید کرد: شرط این خوبی آن است که بخاطر خدا باشد نه آنکه انسان به جهت لجاجت و تاثیر از دیگری به خیر خواهی دیگران مشغول شود.

 

این کارشناس مسائل دینی گفت: منظور از لجاجت این است که انسان رفتار خود را با عملکرد دیگران تنظیم کند و هر رفتاری که دیگران با وی داشتند، او نیز به همان شکل پاسخ را به آن ها بدهد.

 

حجت الاسلام برادران افزود: بر اساس اخلاق و ادبیات دینی جواب بدی را انسان باید با خوبی بدهد تا نتیجه محبت نیز بدهد و در غیر این صورت باید به دنبال هر شری در جامعه شرور دیگری به وجود آید.

 

وی تصریح کرد: برخلاف اعتقاد برخی افراد که طلاق را نتیجه فقر و اعتیاد می دانند، مهم ترین عامل طلاق لجاجت است.

 

این استادحوزه علمیه گفت: متاسفانه شاهد هستیم که زوجین بر سر مسائل پوچ و بی اساس به اختلافات دامن می زنند و به جهت لجاجت این اختلاف ها را تا سر حد جدایی و طلاق ادامه می دهند.

 

حجت الاسلام برادران گفت: زمینه رفتارهای لجوجانه را تربیت بد فرزندان در دوران رشد به ویژه سال های نوجوانی در مدرسه و کلاس ها فراهم می شود؛ متاسفانه معلمان و روانشناسان به گونه ای از اعتماد به نفس و شخصیت سخن می گویند که نتیجه آن چیزی جز روحیه لجبازی در فرزندان نبوده است.

 

وی با بیان این که در بستر لجاجت اختلافات رخ می دهد، گفت: براساس تصریح رسول خدا(ص) اگر لجاجت نبود، ابوجهل هدایت می شد.

 

این کارشناس مسائل دینی با اشاره به این که اگر جواب بدی ها بدی باشد، گفت: مبادا جرم و جنایت دیگران سبب بی عدالتی انسان و زشتی او شود.

 

این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: نبود مهر و محبت در کانون خانواده زمینه ساز نا امیدی اعضا از بنیاد خانواده و فرار آن ها از خانه است.

 

حجت الاسلام برادران در پایان با بیان اینکه زندگی بزرگان دین و علما، سرشار از درس های برای زندگی و محتوایی سالم برای سبک زندگی اسلامی است، گفت: رادیو و تلویزیون در معرفی بزرگان دین و علمای مذهبی ضعیف عمل کرده است و نتوانسته است عناصر مفیدی چون حصرت امام را به مردم معرفی کند./202/9701/ب1

ارسال نظرات